Luka Jezeršek že tretjič očka: Dobrodošel na ta lep svet mali mož

SODNIK LUKA JEZERŠEK
Za Luko lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih. S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo. (foto: POP TV) POP TV
26. 11. 2019

Sodnik šova MasterChef Slovenija in kuharski mojster znova žari od sreče, saj je že tretjič postal očka. Z ženo Aleksandro sta namreč povila sina.

"Nekateri spomini, nekatera čustva preprosto ne potrebujejo dodatnih besed. Dobrodošel na ta lep svet mali mož!" je ob tej nepozabni priložnosti zapisal kuharski mojster Luka Jezeršek, ki je na družbenem omrežju že delil fotografijo novega družinskega člana.

Družina Jezeršek je s prihodom sinčka postala petčlanska, saj imata Luka Jezeršek in Aleksandra Jezeršek Matjašič, ki sta oktobra praznovala sedmo obletnico poroke, že sina Urhu, ki je septembra začel obiskovati prvi razred osnovne šole in hčerkico Sofijo, ki je šla letos prvič v vrtec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokratno sobotno popoldne smo tradicionalno preživeli pri sosedih, pobirali smo jabolka🍏🍎. Aja, in ustvarjali spomine... 🌞🍂😍 #skorajjesen #weekendvibes #familyandfriends

A post shared by Luka Jezeršek (@lukajezersek) on