Luka Sešek je najboljši imitator četrte sezone šova Znan obraz ima svoj glas

Luka Sešek je najboljši imitator četrte sezone šova Znan obraz ima svoj glas (foto: Pop Tv) Pop Tv
18. 12. 2017

Osem nastopajočih Lea Sirk, Marijan Novina, Nika Zorjan, Luka Sešek, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina, Mitja Šinkovec in Klemen Mramor – Clemens je v četrti sezoni stopilo v čevlje svojih priljubljenih idolov in vsako nedeljo na POP TV s svojimi točkami poskrbelo za zabavo in pravi televizijski spektakel.

Finalna oddaja je bila tako za nastopajoče kot za žirante Tanjo Ribič, Ireno Yebuah Tiran in Gojmirja Lešnjaka Gojca in voditelja Denisa Avdića še posebej čustvena, lovoriko najboljšega imitatorja pa je domov odnesel priljubljen Luka Sešek.

Ob razglasitvi je dejal: »Počutim se super. Tega definitivno nisem pričakoval, občutki so naravnost fantastični, na laskavi naziv najboljšega imitatorja oddaje Znan obraz ima svoj glas na POP TV sem ponosen in zagotovo je dodal češnjo na torto moje ustvarjalne kariere. Sodelovanja v takšnem šovu ne morem opisat z besedami. Bilo je fantastično, ekipa je bila odlična in to zame zagotovo pomeni odskočno desko v nadaljnje. Za to izkušnjo sem neizmerno hvaležen.«

V velikem finalu so nastopajoči navdušili z baladami in odličnimi nastopi, v dvanajstih oddajah pa smo bili priča tudi izjemnim maskam in kostumografijam, ki so v naše domove pripeljale največje svetovne zvezde. Kar 170 kilogramov mavca za izdelavo odlitkov in kalupov je bilo porabljenga, 12 kilogramov silikona za izdelavo protetik in skupno je bilo sestavljenih kar 96 lasulj. Za kostum Temtations je bilo porabljenega kar 20 metrov materiala, obleka v imitaciji Maje Keuc pa je tehtala kar 6 kilogramov. Posebnost letošnje sezone je bila tudi obleka, narejena za lik Frozen, saj je sestavljala kar dve obleki v eni.

Četrta sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas na POP TV je v stilu najbolj gledanega zabavnega šova v letošnjem letu minil v stilu nepozabnih preobrazb in dobrodelne note.

Priporočamo