Luka Sešek: Mislili so, da imam Downov sindrom

Luka Sešek: Mislili so, da imam Downov sindrom (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
7. 12. 2017

Odlični pevec Luka Sešek, ki vsak teden v oddaji Znan obraz ima svoj glas navdušuje z neverjetnimi preobrazbami in glasom, je presenetil s čustveno izpovedjo.

Denis Avdić ga je namreč spraševal o njegovem videzu in izpostavil njegova kazalca. Morda ste že opazili, da Luka med petjem skriva roke. No, to skriva žalostno zgodbo, ki jo je Luka razkril: njegova kazalca nista popolnoma razvita tako kot preostali prsti.

"Tak sem se rodil. V porodnišnici so najprej mislili, da sem prizadet, da imam Downov sindrom. Potem pa so rekli, da rezultati še niso popolnoma točni, da ne vedo in nas bodo obvestili v dveh tednih. Oči in mami sta čakala dva, tri mesece in nihče ni poklical. Prvi otrok sem bil, veš, da sta bila zaskrbljena. Potem pa pokličeta čez približno štiri mesece in rečejo: 'Z vašim fantom je vse v redu.' Vse lahko delam normalno. Tudi popravit bi jih lahko šel. V zelo kratkem času bi lahko imel takšne kot ti. Ampak to sem jaz in nočem. Bil sem že na pregledu pri zdravniku v Novi Gorici in je rekel, da se to lahko stori in da je odvisno samo še od mene. Rekel sem, ne, to sem jaz in tak bom do konca življenja." Njegovo iskreno izpoved so pozdravili gledalci in žiranti šova Znan obraz ima svoj glas.

Foto: Igor Zaplatil

Priporočamo