Luka Zahović bo oče pri 24 letih!

Luka Zahović bo oče pri 24 letih! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
13. 12. 2018

Najboljši strelec Nogometnega kluba Maribor Luka Zahović bo pri 24 letih očka. Očitno je ta starost za dobre nogometaše ključna tudi pri njihovi plodnosti, saj jih je veliko v tem obdobju pestovalo prvorojence.

Veselo novico o prihajajočem naraščaju je Luka z vsemi delil na prav poseben način. Po zadetku, ki ga je dosegel v Ljudskem vrtu, si je pod dres spravil žogo in ob tem sesal palec. Vsi so mu čestitali in začela so se ugibanja, ali bo Luka s svojo dolgoletno izbranko Majo zibal, spet drugi pa so se spraševali po njegovi starosti. K

ar pa za nogometaše ni nič nenavadnega. Njegov prijatelj in športni kolega, vratar Aljaž Cotman, je prav tako pri 24 letih postal očka mali Kiari. Podporo pa je Luka dobil tudi od preostalih soigralcev. Kar veliko izkušenj z otroki ima Marcos Tavares, ki jih ima kar pet. Maros je bil star 19 let, ko je bila njegova žena Leticija prvič noseča. Natalija je danes stara 18 let, Marcos 13, Joshua 9, dvojčici Hadasa in Ariella pa 7.

David Beckham

David Beckham

Tudi David Beckham je prvič pestoval pri 24 letih. Očitno je ta starost za dobre nogometaše ključna tudi pri njihovi plodnosti. Marca leta 1999 se je njemu in Victorii Beckham rodil sin Brooklyn Joseph in dobre štiri mesece pozneje je parček stopil pred oltar. Leta 2002 se je nato rodil Romeo James in nato je prišel dve leti pozneje še Cruz. Največje veselje pa je bila za Beckhama zagotovo edina hči Harper.

Christiano Ronaldo

Ronaldo

Ni skrivnost, da tudi svetovno znani nogometaši poskrbijo za zgodnje očetovstvo. Cristiano Ronaldo je prvič šokiral javnost, ko je pri 26 letih naznanil, da je postal oče Cristianu mlajšemu. Do zdaj je identiteta matere ostala skrita in številni se sprašujejo, ali je Cristianu rodila nadomestna mati ali pa je bil otrok rezultat afere za eno noč. Druga skrivnost Cristiana Ronalda sta dvojčka Eva in Mateo, za katera se znova ne ve, kdo je nujna mati. Četrta deklica pa je Alana Martina, očetovstvo pa je podpisal Ronaldo. Za vse njegove otroke skrbijo babica Dolores ter sestri Alma in Liliana. Seveda ob naboru številnih varušk.