Luka Zahović se je razveselil sina Filipa!

Luka je dobil 
sina Filipa. (foto: MIšA MARGAN) MIšA MARGAN
Vir: Nova
11. 3. 2019

Na začetku februarja se je nogometna družina Zahović povečala, saj je Luka Zahović pri 23 letih prvič postal očka, Zlatko Zahović pa prvič dedek.

Najboljši strelec Nogometnega kluba Maribor Luka Zahović je veselo novico o prihajajočem dojenčku razkril lani ob proslavljanju zadetka v Ljudskem vrtu, ko si je pod dres spravil žogo in ob tem sesal palec. Seveda se je takoj usul plaz čestitk in Luka se je tako pridružil bodočim mladim očetom. S tem se je pridružil športnemu kolegu, vratarju Aljažu Cotmanu, ki je pri 24 letih prav tako postal očka mali Kiari, in tudi Marcosu Tavaresu, ki ima že pet otrok.

Je pa novica o sinčku Filipu še toliko bolj sveža, saj se ga je razveselila celotna družina Zahović. Luka in Maja, ki sta na začetku februarja postala starša, se počasi navajata na nove obveznosti, čeprav bo Luka kmalu znova pobegnil na nogometne zelenice. Vnučka pa se je prav tako razveselil športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović, saj je Filip prišel dan po praznovanju njegovega 48. rojstnega dne, tako da je bilo slavje še večje. Če bi deček nekoliko pohitel, bi lahko celo praznovala skupaj.

Besedilo: MIMA // Fotografiji: Miša Margan, osebni arhiv