Luko Dončića je fiček razveselil, a oči ima še vedno le za - žoge!

Luko Dončića je fiček razveselil, a oči ima še vedno le za - žoge! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
14. 11. 2017

Košarkarski as Luka Dončič, ki je tudi v klubsko sezono vkorakal z odličnimi rezultati, se je ob 18. rojstnem dnevu, ki ga je praznoval pred meseci, razveselil čudovitega rdečega fička.

In kako se je njegova mama Mirjam Poterbin odločila, kaj kupiti fantu, ki ima skoraj vse? "Za 18. rojstni dan smo mu želeli pripraviti nekaj posebnega. Luka je velik ljubitelj starih avtomobilov. Celoten proces je trajal skoraj leto dni. Najprej smo kupili resnično star avto, potem pa ga povsem restavrirali. To je trajalo mesece in mesece.

Želeli smo mu podariti nekaj, za kar smo se potrudili. Bil je zelo vesel," nam je zaupala Lukova mama, ki sina odlično pozna in zato natančno ve, kakšno darilo bi mu bilo še posebej všeč. Sicer pa ima fant oči le za žoge.

Kot je povedala Mirjam, se je ob preteklih rojstnih dnevih najbolj razveselil prav te: "Joj, vedno je bil najbolj vesel žoge. No, žoge in superg. Za rojstni dan ga je moja mami pogosto vprašala, kaj si želi, in njegov odgovor je bil vedno: 'Žogo!' Čeprav jih je imel že celo zbirko. Vsake žoge je bil neizmerno vesel."

Priporočamo