Sanja Grohar uživa luksuz na Karibih

Sanja Grohar uživa luksuz na Karibih (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
5. 6. 2015

Sanja Grohar se je šele dobro vrnila z dopusta, pa ji že diši po morju in soncu, ki ju je do popolnosti užila na Karibih. S fantom Matejem je odšla na dvotedenski dopust v Dominikansko republiko, kjer sta se zaljubljenca predajala užitku in razvajala v letovišču s petimi zvezdicami.

Predlog za sanjski dopust je dal Matej, ki je svoji Sanji načrt za sanjski pobeg izdal že lani. Pričakovane počitnice sta zato seveda komaj čakala in se na dopust odpravila dobro pripravljena.

"Odšla sva se sproščat, poleg tega pa sem še veliko naredila za blog," pove Sanja, ki si ni mogla pomagati, da ne bi malo tudi delala. "Sicer pa je bil to eden izmed najlepših dopustov," pravi Sanja, ki se je pustila razvajati svojemu fantu in osebju luksuznega letovišča s ponudbo 'all inclusive' (vse všteto, op. p.), ki je bila po njenih besedah najboljša od vseh, ki jih je že imela priložnost preizkusiti. Poleg ponudbe so jo seveda najbolj prepričali čisto, turkizno morje in palme.

"Prisežem, najraje bi ustavila čas," pravi pevka. Poleg za poležavanje in uživanje v ponudbi letovišča pa sta se odločila tudi za izlet do otoka Isla Saone, kjer sta si ogledala naravni bazen sredi morja, Sanja pa je tam prvič v življenju v rokah držala veliko morsko zvezdo, kar jo je navdušilo: "Sicer pa je bil zraven najinega letovišča tudi vodni park, in ker nama vedno 'tolče na otročje', sva se odločila, da greva na vse možne tobogane. Od črne luknje, prostega pada do lijaka, kjer padeš v luknjo, in seveda tobogana, kjer so štirje vijugasti v vrsti in sva tekmovala, kdo bo prvi." In ker je Sanja menda ekstremno tekmovalna in ni upoštevala pravil tobogana, jo je obrnilo naokrog.

"Namesto na hrbet sem bila obrnjena na trebuh z nogami naprej in videti sem bila kot pijana glista," v smehu pojasni Sanja, ki se na srečo ni huje poškodovala, jo pa še vedno boli komolec, saj se je kar pošteno udarila. V okolici njunega letovišča je bilo zgolj deset restavracij, hrana pa je bila zelo prilagojena turistom, zato je bila povsem po njunem okusu. "Jedla sem vso možno morsko hrano, jastog je bil neverjeten," pove Sanja, ki je jedi gotovo naročala v španščini, saj nam je povedala, kako neizmerno srečna je bila, da je lahko obnovila znanje tega tujega jezika.

"Kar nekaj časa nisem govorila špansko, in ker se ti zato še toliko bolj posvetijo, sem znanje izkoristila na polno," v smehu pojasni lepotica. Večeri so bili rezervirani za zabavo in z Matejem sta se z zanimanjem odpravila na različne šove, ki so jih prirejali v 'teatru', najbolj pa jima je v spominu ostala zabava na plaži, ki se je zaključila z nastopom bruhalcev ognja. "Ogledala sva si tudi cirkus na prostem," pove Sanja, ki hitro zagotovi, da v njem ni bilo živali, temveč zgolj ljudje, in to jo je kot ljubiteljico živali še posebej veselilo. "Bilo je res sanjsko. Sicer obožujem London, ampak priznam, da bi v Dominikanski republiki še malo ostala.

Prihodnje leto si želiva v Mehiko ali na Jamajko. Verjetno pa se bomo tja odpravili kar v parih," še pove.


Napisala Manja Plešnar

Priporočamo