"Madona, a ti nič ne dajo jesti?" Tako je sledilec komentiral videz Eve Irgl. Se tudi vam zdi presuha?

"Madona, a ti nič ne dajo jesti?" Tako je sledilec komentiral videz Eve Irgl. Se tudi vam zdi presuha? (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
21. 4. 2021

Postavna poslanka velja za urejeno damo, ki se rada ukvarja s športom in nasploh skrbi za zdrav življenjski slog.

Pred kratkim pa je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je posneta s strani, njen pas pa je videti zelo vitek.

"Sama vedno sledim načelu, da je v razpravah in pogovorih treba ohraniti tako sogovornikovo kot svoje dostojanstvo. Od tega načela ne odstopam. Spoštljiva, lahko tudi ostra, vendar pa z argumenti podprta razprava je tisto, kar v politični debati tudi cenim," je zapisala ob fotografiji, ki je med njenimi sledilci požela veliko pozornosti.

Veliki večini se je zdela naravnost čudovita v kratki in oprijeti oblekici, ki njeni vitki postavi pristoji kot ulita, saj je na sliki res mladostna in taka kot vedno. Med sledilci pa se je našel nekdo, ki jo je kar naravnost vprašal: "Madona a ti nič ne dajo jest??"

No, javne osebnosti so že vajene, da niso vsem všeč, a se Eva s tem ne obremenjuje. Jasno daje do znanja, da je zadovoljna s svojim videzom in življenjem, tako da se je komentarji res ne dotaknejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)