Maja Bašić bo punčko poimenovala po filmski divi

24. 6. 2015

Ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, Maja Bašić, ki nam je v lanskih decembrskih dneh ekskluzivno razkrila, da bo prvič postala mamica, veselo odšteva tedne do poroda.

Postavna Maja ima rok v prvih julijskih dneh, a kot pravi, jo je letošnje poletje s svojimi temperaturami presenetilo, tako da čuti, da bo najverjetneje tudi porod kaj prej kot na napovedan datum. S partnerjem Rajkom sta v prečudovitem ljubezenskem razmerju in oba že nestrpno pričakujeta dan, ko bosta lahko v roke vzela malo punčko.

Rajkova lepotica Maja je v zadnjih tednih nosečnosti še vedno aktivna kot vodja lepotnega centra Wellness & Spa Carnevale na Škofijah pri Kopru. Pred dnevi si je za Story vzela nekaj trenutkov in nas povabilo v sanjsko vilo svojega partnerja, poslovneža Rajka Hrvatiča, ter nam razkrila kar nekaj zanimivosti pred porodom. Prvič je tudi javno pokazala trebušček in še enkrat potrdila, da je v nosečnosti videti res vrhunsko.

"V nosečnosti se nisem kaj dosti spremenila, saj sem redno skrbela, da je bilo moje telo ob zdravem prehranjevanju tudi športno aktivno, a v zdravi meri. Tako pri prijateljici Nikolini Salopek, ki velja za uspešno fizioterapevtko, osebno trenerko in inštruktorico, obiskujem športno vadbo v funkcionalnem centru v Portorožu (TonusFit), kjer skupaj izvajava različne vadbe za oblikovanje telesa (bootcamp), cross vadbo, funkcionalni pilates, seveda meni primerno in v mejah normale. Reden tek sem v zadnjem obdobju nadomestila z nordijsko hojo, v kateri uživava oba s partnerjem, ter tako skupaj izbereva traso dnevnega treninga, ki nama ustreza v naravi ali ob morju," pove Maja in nadaljuje: "Pripravljena sem na odgovorno materinsko vlogo. V nosečnosti delam na polno, saj sem ženska, ki ne more biti pri miru in imam rada nadzor nad delom, da vse poteka, kot mora. Priznam, da bom delala do zadnjega, ker se počutim odlično. Razen manjših obdobij utrujenosti oziroma slabega počutja, ki bi ga pripisala nestanovitnemu vremenu, moja nosečnost poteka zelo lepo."

Maja nam je ob tokratnem obisku razkrila tudi, da bo prvorojenki ime Monica, in sicer v italijanski oz. mednarodni verziji po sloviti italijanski igralki Monici Bellucci, ki velja za eno najprivlačnejših žensk na svetu. "Izbira imena je potekala brez zapletov. (smeh). Monica je ime, ki sva ga izbrala, in ima seveda močan pomen. Obožujem filmsko divo Monico Bellucci in vem, da bo deklica, ki bo razveselila mene in Rajka, prava lepotica. Moj partner se je seveda s končnim izborom imena strinjal in tudi njemu je ime takoj priraslo k srcu. Nekaj oblačil za prve tri mesece sva že kupila. Kupljen pa je tudi že moderen bordo rdeč otroški voziček, ki je prava tehnološka mojstrovina, saj zavzame res malo prostora. Res se počutim odlično in porod pričakujem brez bojazni in strahu. Kot bi že enkrat bila mamica. (smeh) Rada bi rodila naravno, čeprav mi vsi svetujejo epiduralno. Vsekakor pa komaj čakam, da spoznam to malo bitjece, ki se razvija tako pridno v meni, da presodim, komu je podobna, kako je videti itd. Kot mamica bom redno skrbela za to, da bo moja in Rajkova lepotička vedno v koraku z modo in časom, tako kot njena mami," nam je Maja še v smehu povedala.

RAJKO JE ODLIČEN OČKA

Komaj čakata Monico

Maja je presrečna, da se je njen Rajko že ob prvorojencu, fantku Krisu, izkazal kot odličen očka, ki s polno mero topline in vzgoje veliko časa nameni otroku. "Rajko je čudovit človek. Že pri Krisu, ki ga ima z nekdanjo ženo Dašo, se je izkazal kot odličen in vesten očka ter dokazal, da mu očetovska vloga zelo ustreza. Zato se oba veseliva tudi prihoda najine lepotičke Monice. Kako že pravijo: dekleta so očkove 'ljubljenke'. (smeh)"

Napisal Alojz Petrovčič

Fotografije Helena Kermelj

Priporočamo