Maja Bašić: Hoče boljšo postavo kot pred porodom

Maja Bašić: Hoče boljšo postavo kot pred porodom (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
15. 3. 2016

Zapeljiva ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, s katero ima sedemmesečno hčerko Monico, nadvse uživa v materinski vlogi.

Maja (v rdečem krilu) ne skriva veselja, da je s športnimi treningi v koprskem fitnes centru BodySense svojo postavo nadgradila do te mere, da je še bolj zapeljiva kot pred nosečnostjo.

Ženska kot Maja, ki veliko stavi na svoj brezhibno urejeni videz, brez dnevne športne aktivnosti ne more, saj kot sama pravi, ti šport da odlično energijo, da lahko brez utrujenosti krmariš skozi dnevne materinske obveznosti. Mi smo Majo, ki je pred dnevi v casinoju Carnevale na Škofijah pri Kopru v krogu prijateljev praznovala svoj rojstni dan, povprašali, kdo je kriv, da je v zadnjem obdobju v odlični formi. "Družinsko življenje z Monico in Rajkom je odlično. Monica je v sedmem mesecu," razkrije Maja ter pojasni, kdo je kriv za njeno popolno postavo. "Treniram z osebno trenerko Klavdijo Grčman. Telo sem skozi intenzivne treninge izklesala do popolnosti in videti sem skoraj boljše kot pred porodom. Medtem ko treniram, našo malo lepotičko Monico prevzame moja mama, ki je res najboljša babi na svetu,"