Maja Bašić in Rajko Hrvatič: Princeska je že doma!

21. 7. 2015

Maja Bašić nam je pred časom razkrila številne zanimivosti iz zasebnega življenja ter prvič javno ekskluzivno pokazala nosečniški trebušček, je v prvih julijskih dneh postala mamica.

Rajko in Maja sta otroško sobico opremila v nevtralnem stilu že pred samim rojstvom deklice Monice. V teh dneh tako le dokupujeta manjše malenkosti in vse tisto, kar dojenček nujno potrebuje.
Maja in Rajko prve dni po rojstvu neizmerno uživata v družbi deklice Monice, ki ju, kot pravi Maja, z milim otroškim glasom prav simpatično prebuja sredi noči.

V postojnski porodnišnici je rodila zdravo deklico Monico, ki je ob rojstvu mamico Majo in očeta Rajka razveselila s kar 50 centimetri in 2.880 grami teže. Izvedeli smo, da je porod potekal brez komplikacij ter da iskrene čestitke paru prihajajo z vseh poslovno-prijateljskih strani. Poletno zagorela Maja je po nekaj dneh porodnišnico zapustila z malo kepico ter kar ni mogla prehvaliti osebja porodnišnice, ki se popolnoma posveti vsaki mamici. "Tako je lepa moja mala pikica. Drobna in elegantna. Vesela sem, da deklica normalno je ter da je zdrava. Tudi težo pridobiva, kot mora," pove presrečna Maja in nadaljuje: "Moj Rajko je neverjeten, saj je tako srečen in navdušen, ko gleda svojo deklico. Prav lepo je videti, ko smo vsi trije skupaj in se kot družinica pogovarjamo o novem družinskem članu. Vesela sem, da imam že nekaj dni po porodu tisto žensko formo, na katero sem bila vedno ponosna in za katero sem intenzivno delala. Nosečniški trebušček izgubljam zelo hitro. Priznam pa, da se je res življenje ob prihodu Monice obrnilo na glavo, saj sem popolnoma zamenjala tudi svojo prehrano, obroke in ure hranjenja."

Kot zanimivost dodajmo, da se je Maja v materinski vlogi dobro znašla že v samem začetku ter da prav vse opravlja s polno mero veselja in energije. "Prvi dnevi so bili precej pestri, saj se je Monica morala privaditi novega okolja. Mislim predvsem na ure spanja. Spimo na obroke in vsak dan je kakšna minuta več dobrodošla." Uredništvo revije Nova Maji in Rajku iskreno čestita ob prihodu deklice Monice in jima želi čim več prespanih poletnih dni v objemu male lepotice Monice, ki je nedvomno v njun odnos prinesla nove razsežnosti ter polno mero starševske odgovornosti.

ALOJZ PETROVČIČ, foto: Helena Kermelj, Sašo Radej

Priporočamo