Maja Bašić in Rajko Hrvatič uživala na Ibizi

22. 7. 2017 | Vir: Story
Deli
Maja Bašić in Rajko Hrvatič uživala na Ibizi (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Postavna ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča,Maja Bašić, je prvi del letošnjih poletnih počitnic preživela na vročem španskem otoku Ibiza. Otoku, ki ni ljub samo njej, ampak tudi njenemu Rajku in za katerega lahko rečemo, da je njuna tradicionalna turistična destinacija.

"Ibiza je destinacija, ki ne pozna tišine, saj se zabava prepleta z ene strani otoka na drugi. Za ljubitelje elektronske glasbe je to tempelj, kjer se dogajajo najboljše in najbolj odštekane zabave na svetu, na katerih v klubih vrtijo svetovno znani didžeji. Meni in Rajku sta ta živahnost in vrvež otoka s prečudovitimi plažami prirasla k srcu in rada se vračava, saj imava tam tudi družbo prijateljev, s katerimi se rada druživa," nam pove Maja, ki pa je letošnji obisk na Ibizi izkoristila tudi za prav posebno fotografiranje.

"Veliko se posvečam sebi. Sem tip ženske, mamice, ki želi biti fit in v popolni formi. Hvaležna sem športni trenerki Klavdiji Grčman, ki me v koprskem fitnesu Body Sense muči in mi ne pusti dihati. Tako sem se na prvem poletnem oddihu na otoku odločila povezati s tam živečo fotografinjo Lelo Radulović, s katero sva ob raziskovanju in odkrivanju skritih kotičkov na različnih lokacijah posneli res odlične poletne fotografije. Nad slikami sem tako navdušena, da bi si izdelala kar osebni koledar. Ekipa je bila zelo profesionalna in počutila sem se kot pravi ženski top model," je razkrila v smehu.

Že izbirata nove destinacije

Maja in njen Rajko sta po letošnjem prvem oddihu v tujini na španski Ibizi že izbrala kar nekaj novih turističnih ciljev, ki jih bosta v poletno-jesenskih dneh obiskala z družino in prijatelji. "Ibiza je nepozabna in vem, da se bova z Rajkom letos za kak podaljšan vikend še vrnila. Pred tem odhajamo julija v italijanski biser, Toskano. Je pa še kar nekaj krajev, ki bi jih rada obiskala jeseni: Grčija oz. Rodos, Maldivi, Tajska. Nisva se še odločila o datumih odhoda, saj nekako poskrbiva, da gremo na oddih družinsko."

Nov poslovni izziv - svet savn

Po tem, ko je Rajko za milijone evrov igralno-hotelski kompleks Carnevale na Škofijah pri Kopru prodal družbi Novomatic, s svojo ljubeznijo Majo Bašić in njuno deklico Monico uživajo v družinskem življenju. Tako je družinica v zadnjem letu kar veliko potovala in uživala na številnih destinacijah po svetu. Smo pa iz prve roke izvedeli, da Hrvatič že ureja vso poslovno dokumentacijo in izbira materiale ter notranjo opremo za izgradnjo novega kompleksa - svet savn na slovenski obali.

Maja ima osebno trenerko in pazi pri prehrani

Rajkova Maja ne skriva, da ima za njeno popolno žensko formo največ zaslug njena osebna trenerka Klavdija, a kot sama pravi, je ob telesni aktivnosti zelo pomembno zdravo prehranjevanje. "Kot ženska sem zelo predana, vztrajna, in kar se odločim, tudi izpeljem, da dosežem cilj, ki sem si ga zadala. Videz mi je pomemben in moram kar garati, da ohranjam svojo postavo in svež videz. Včasih se prav nasmejem, ko mi veliko ljudi, deklet, reče, kako sem lahko srečna, da imam postavo že v genih. Lepo vas prosim, daleč od tega! Za videz in postavo je treba delati in biti športno aktiven ob zdravem prehranjevanju vsaj 5-6 dni v tednu," pove Bašićeva

Razkrije svoje prehranjevalne navade, ki jim sledi že leta: "Obožujem zdrav zajtrk, ki je sestavljen iz ovsenih kosmičev, ki jih že zvečer namočim v kokosovem mleku, k temu pa dodam različna semena. Sezonsko sadje - jabolko, banane so odlične kot vmesna malica. Voda je pri meni dnevno na seznamu in priznam, da jo popijem, kolikor je moje telo potrebuje. Pri kosilih ne pretiravam, saj obožujem prosene kaše s puranjim zrezkom ali pa kakšno ribo z dodatkom zelenjave. Večerje pa so redno solate s piščancem. Sladice obožujem, a le tiste, ki jih sama naredim, saj pazim, da sladkorja ni oziroma ga nadomestim z drugimi zadevami. Priznam, da se tudi pregrešim s kakšno kepico sladoleda, a ob vseh treningih je to neopazno. (smeh) Nisem samo v telovadnici oziroma koprskem fitnesu Body Sense, kamor zahaja tudi moj Rajko. Ampak če sem iskrena, imam včasih kar dva treninga na dan, enega v telovadnici, drugega na prostem, kjer se predam teku ali rolanju ob morju."

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Nova Story že v prodaji

Story 29/2017

Story 29/2017, od 13. 07. 2017