Maja Bašić iskreno o razmerju z Rajkom

Rajka Hrvatič in Maja Bašić (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
30. 10. 2014

Aktualna ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča Maja Bašić je ženska s pokončno držo, saj je kljub številnim medijskim udarcem, govoricam in nepreverjenim zgodbam v zadnjih letih v povezavi s Hrvatičevo poroko in ločitvijo svojo pot s poslovnežem nadaljevala daleč stran od medijskih luči.

Za revijo Story je razkrila vse o novi odgovorni vlogi vodje v priljubljenem centru dobrega počutja Wellness & Spa Carnevale na Škofijah pri Kopru ter srečnem ljubezenskem razmerju s Hrvatičem.

"Pri delu v centru Wellness & Spa Carnevale mi najbolj koristijo določena znanja iz medicinske stroke. Pri tem mislim predvsem na kozmetične storitve, kjer gre za delo z občutljivo kožo ipd. Ne zanemarjam niti znanja iz predšolske vzgoje, saj marsikdaj zahtevno stranko lahko zadovoljim z izbranimi vrlinami. Te mi pridejo prav tudi v zasebnem življenju," se smeji Maja, ki je že nekaj let srečna z Rajkom.

Zaupala nam je, da je njun odnos sproščen in zabaven ter da odlično funkcionirata tako zasebno kot tudi poslovno. "Rajko je poseben človek, ki je v življenju doživel veliko lepih in manj lepih stvari. V zadnjem času sem ga toliko spoznala, da vem, kako vplivati nanj, ko ni dobre volje, in kako ga razvedriti. Enako lahko trdim zanj, saj se resnično zabavava," pravi Maja.

Več o njunem družinskem življenju, načrtih in željah preberite v intervjuju, ki vas čaka v novi številki revije Story.

Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 45/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 45/2014

Story Story 45/2014, od 30. 10. 2014