Maja Bašić: Oddih s sanjskim razgledom

19. 8. 2018 | Vir: Lady
Deli
Maja Bašić: Oddih s sanjskim razgledom (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Maja Bašić, postavna ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, je ena od tistih žensk, ki z redno športno aktivnostjo v telovadnici in na prostem skrbi za svojo brezhibno in natrenirano žensko postavo.

V primerjavi s preteklimi poletji sta se letos Rajko in Maja odločila, da bosta vroče poletne dni preživela na slovenski obali ter načrtovane oddihe prestavila na jesensko-zimske dni. Tako nam je uspelo izvedeti, da se postavna Maja v vročih poletnih dneh najraje zadržuje v portoroški vili njenega partnerja ob velikem bazenu, ki ponuja sanjski pogled na Portorož in njegovo morsko okolico.

"Z Rajkom veliko potujeva čez leto in si večkrat vzameva čas za skupen oddih in počit­nice z otroki. Letošnje poletje sva se odločila, da bova kar veliko v Portorožu, kjer v teh vročih dneh najraje vsi skupaj s hčerko Monico uživamo v bazenu. Monica veselo raste in je prav pridna punčka, ki uživa v bazenu z vsemi igrali, tako da jo z Rajkom le stežka uspeva prepričati, da se za nekaj trenutkov odpravi z vode," nam je v smehu razkrila poletno zagorela Maja.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografija: Sašo Radej

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord