Maja Bašić ujeta med poletnimi nakupi

7. 8. 2018 | Vir: Nova
Deli
Maja Bašić ujeta med poletnimi nakupi (foto: arhiv revije Nova)
arhiv revije Nova

Postavna ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča Maja Bašić ne skriva, da veliko truda vlaga v svoje telo, saj z redno telovadbo in zdravim prehranjevanjem skrbi, da je vedno videti v popolni ženski formi.

Očitno tudi pri sproščenem modnem nakupovanju ničesar ne prepusti naključju. Naše oko je pred dnevi poletno zagorelo Bašićevo v popoldanskih urah ujelo le korak od morja v Kopru, natančneje na Pristaniški ulici, kjer se je odpravila v modni butik Sass ter si ob strokovni pomoči dveh lastnic, Lejle Imamović in Mirele Imamović, ogledala izbor modnih kosov oblačil.

Opazili smo, da je bila Maja zelo navdušena, še posebno nad oblekami, ki več razkrivajo, kot prikrivajo. "V nakupih uživam, tako pri nas kot v tujini. Lastnici sta čudoviti ženski, ki natančno vesta, kaj stranke iščemo ter kaj bi rade pri nošenju oblačil na naših telesih poudarile. Zelo sem zadovoljna z njunim svetovanjem in priznam, vedno znova me presenetijo s prav posebnimi modnimi kosi oblačil, ki jih nadgradim s kakšnim modnim dodatkom," je razkrila Maja.