Maja Ferme in Igor Kapš : “Čez dva meseca se nama bo rodila deklica!”

Maja Ferme in Igor Kapš : “Čez dva meseca se nama bo rodila deklica!” (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
7. 3. 2017

Modna oblikovalka Maja Ferme in njen dragi Igor Kapš sta v sedmih nebesih, saj sta lahko naposled delila veselo novico o tem, da pričakujeta prvega otroka. Maja je njuno fotografijo, na kateri imata blažen pogled in srčen nasmeh, delila kar prek Facebooka in s tem sprožila val navdušenja. Razkrila je tudi spol otroka in koliko mesecev nosečnosti je že za njima.

Čeprav je imela Maja na začetku nosečnosti kar nekaj težav, jih je kmalu premagala in dobila neverjeten zagon za delo. Z možem sta se v šestem mesecu nosečnosti podala na Maldive, kjer so nastale čudovite fotografije, ki bodo krasile tudi na novo nastali lifestyle blog www.majaexplorer.com, ki združuje vse tisto, kar Maja v življenju odkriva.

Tudi nam je odkrila plast svoje zasebnosti, ki jo je v veliki večini skrivala pred javnostjo, a tako lepe stvari vseeno ne moreš zamolčati. Medtem ko mala deklica v Maji še raste in se pripravlja na prihod na svet čez dva meseca, lahko razkrijemo, da bo dobila prav posebno ime, ki ima med drugim lep pomen v japonski kulturi, saj pomeni 'iz ljubezni'.

Svojo ljubezen sta Igor in Maja potrdila s poroko na japonskem, kamor se bodo gotovo vrnili tudi kot tričlanska družina. Maja je med nosečnostjo postala prav neustrašna, saj je na Maldivih celo plavala z morskimi psi, in to izkušnjo je zapisala tudi na svojem blogu, nam pa je zaupala tudi: "Večina vrst ni nevarnih, občutek, ko plavaš z njimi, pa je res izjemen. Vsekakor te nauči pomembne lekcije v življenju".

Maja se je resda neustrašno podala med morske pse, sicer pa zase pravi, da je bolj previdne narave. "Le redko se podam v situacijo, ki je povsem nepredvidljiva. Sicer pa se bojim veliko stvari, vendar verjamem, da moramo ravno stvari, ki se jih najbolj bojimo, najprej narediti, ker s tem presežemo strah in lažje napredujemo na svoji poti," pove Maja, ki se je tokrat povsem predala življenju z nosečnostjo, ki je bila močno zaželena. Njen mož Igor si otroka želi že deset let, saj je bila prav Maja tista, ki je želela počakati na pravi trenutek.

Glede na to, da sta oba z možem ustvarjalca, se ni bati, da bi jabolko padlo daleč od drevesa, sklepamo pa tudi, da bo deklica oblečena po najnovejših trendih. "Oba sva velika esteta in imava rada vse lepo, vendar se še nisva resno lotila nakupov, tako da trenutno nimava še niti enega oblačilca za otroka. Vsekakor pa tako kot pazim pri oblačilih zase in za svoje stranke, iz kakšnih materialov so, uporabljam namreč ogromno svile, vem, da mi bo tudi pri otroških oblačilih prioriteta udobje in dobro počutje."

Manja Stevič

Priporočamo