Maja Ferme: Tik pred porodom je bila vpeta v dobrodelni projekt

Maja Ferme: Tik pred porodom je bila vpeta v dobrodelni projekt (foto: I. K.) I. K.
Vir: Nova
26. 5. 2017

Pravijo, da naj starši, ko se jim rodi otrok, k njemu v zibko položijo zdravja, sreče in ljubezni. 

Nekateri posadijo drevo, drugi ob rojstvu zakopljejo vino do njegove polnoletnosti, spet tretji odprejo zanj varčevalni račun, Maja Ferme, ki je medtem že rodila, pa je pripravila čisto posebno darilo za svojo deklico, polno ljubezni in srčnosti, pri katerem se je povezala s številnimi posamezniki in najboljšimi slovenskimi podjetji, ki so ji stopili naproti.

Ker verjame, da je najpomembnejše, da ima njuna deklica ljubezen od njiju obeh, in želi, da razume, da je v življenju pomembno pomagati sočloveku, ker te to vedno osreči, je tako kot že večkrat tudi tokrat pristopila k dobrodelnemu projektu za otroke Pota za Madagaskar.

S pomočjo srčnih ljudi ji je uspelo za malčke, ki se bodo tako lažje izobraževali, zbrati lepo število kulijev, barvic, flomastrov, majčk in drugih sredstev.

"Zelo sem vesela, da je bil odziv tako pozitiven. Seveda brez pomoči nekaterih medijev in mojega zlatega moža, ki ima neverjeten moralni kompas in je osebno pristopil do marsikaterega podjetja, rezultat ne bi bil tako odličen. Hitro se je tudi pokazalo, katera podjetja resnično s srcem opravljajo svoje delo. Zelo lepo so me presenetili Mladinska knjiga, večina trgovin v Cityparku še posebej bar Mici, Drimkodesign, DM ... in številna druga podjetja, ki se zavzemajo za dobrobit otrok in s katerimi je sodelovanje res pravi užitek."

Priporočamo