Maja Fučak: Pametna lepotica

3. 1. 2011 | Vir: Nova
Deli
Top model Maja Fučak se je v družbi Tomaža in Iztoka zelo zabavala ter s humorjem ocenila manekensko hojo Tomaža Klepača – ob tem mu je dejala, da bo potrebne še veliko vaje, da osvoji pravo znanje manekena.

Primorka Maja Fučak, ki je osvojila laskavi naslov prvega slovenskega top modela, je polno zaposlena. Poleg številnih obveznosti je tudi pridna dijakinja srednje šole za fotografijo v Ljubljani. Majo smo ujeli na Obalni radijski postaji Capris, kjer je imela intervju.

S priljubljenima primorskima moderatorjema Iztokom Gustinčičem in Tomažem Klepačem je v studiu preživela kar debelo uro.

»Za svojih 17 let je odlično kljubovala dvema radijskima mačkoma in zaupala nama je, da jo morebitna radijska kariera ne zanima, hkrati pa razkrila, zakaj je zaljubljena v svet pirsingov. S seboj je prinesla mojstrovino Milana Gačanoviča – Gacheve čevlje, ki jih je dobila v enem od izzivov. S Tomažem so naju očarali detajli in izdelava teh. Maja se je izkazala kot zelo pametna in razgledana punca, ki natančno ve, kaj si želi doseči v prihodnosti,« nam je zaupal Iztok Gustinčič.

Sicer pa si intervju z Majo lahko preberete tudi TUKAJ.