Maja grozi s prepirom, Barbare nihče ni vesel, Maruša pa ...

30. 11. 2015

Pred tekmovalci je bilo prvo jutro brez žensk. A že popoldan bodo prišli nazaj na posestvo stari tekmovalci in nad prihodom žensk niso fantje prav nič navdušeni.

Vam je všeč Maja z novo frizuro?
Kaj pa Jacquelinina nova frizura?

Še pred prihodom žensk, so fantje:

  • ... najprej začeli obirati Anito in njeno ljubezensko življenje. Po Frančevih besedah, naj bi Anita imela kar tri ljubimce. Kljub trem ljubimcem, pa naj bi Anita v času bivanja na posestvu poskušala zapeljati tudi Sebastijana in Nika, kar je bilo krivo za Majine ljubosumne izpade. Kasneje so začeli razglabljati še o Barbari in Slavici. Izmed vseh žensk pa Franc pogreša le Jacqueline in še to zato, ker mu nekdo pač mora oprati perilo.

Ko pa so nato končno prišle, pa ...:

  • ... je Franca Jacqueline z novo frizuro popolnoma navdušila in zato ni skoparil s komplimenti na njen račun. Drugačna zgodba pa je z Barbaro. Ko je vstopila v hišo, so se moški sicer pozdravijo z njo, a niso bili navdušeni nad njenim prihodom. Franc jo je tudi oštel, saj jo je okrivil, da so izgubili koline, ker je za glavo družine imenovala Dominiko. Niko pa je bil ogorčen, ker je s sabo pripeljala oba psa. Tudi Bruno in Faki o njej nista imela povedati veliko lepega.
  • Drugačna zgodba pa je z Barbaro. Ko je vstopila v hišo, so se moški sicer pozdravijo z njo, a niso bili navdušeni nad njenim prihodom. Franc jo je tudi oštel, saj jo je okrivil, da so izgubili koline, ker je za glavo družine imenovala Dominiko. Niko pa je bil ogorčen, ker je s sabo pripeljala oba psa. Tudi Bruno in Faki o njej nista imela povedati veliko lepega.
  • Niko je bil navdušen nad Majino novo frizuro in povedal je, da jo je pogrešal. V prvem tednu po njenem odhodu, se je celo bal, da ne bo zdržal brez nje. Povedla pa ji je tudi, da upa, da bo njun odnos zdaj miren, brez prepirov. To pa je ponavljal toliko časa, da mu je Maja zagrozila, da se bosta skregala prav zaradi tega. Maja pa je slišala tudi, kako naj bi si moški delili nagrado. Sama ne verjame, da se bodo vsi držali dogovora.
  • Maruša in Faki sta se pred spanjem pogovorila tudi o stvareh, ki se dogajajo v zunanjem svetu. Maruša je povedala, da je bila zgrožena nad komentarji, ki jih je zasledila na družabnih omrežjih. Faki je povedal, da mu ni všeč, da ga kritizira nekdo, ki ga sploh ne pozna. Maruša je na koncu povedala, da ni imela in ne bo imela prevelikega vpliva na Fakija in na njegove odločitve v igri. Da pa je svojo nalogo opravila v času, ko je še sodelovala v igri za nagrado.
  • Vsi so opazili, da se Slavica po vrnitvi na posestvo obnaša nekoliko nenavadno, saj se je kar umaknila od ostalih tekmovalcev Razlog naj bi bila velika utrujenost in zato je tudi bila slabe volje. Kljub vsemu pa Slavica nima namena biti samo opazovalka dogajanja. Razmišljala je, da bi malce zmešala štrene in s tem povzročila napetosti med tekmovalci.
  • Maruša je Fakiju in Brunu razkrila, kaj je imela možnost videti, ko je bila zunaj. Po njenih besedah so bili Maja, Sebastijan in Niko najbolj uperjeni proti Fakiju in njegovemu klanu. Povedala pa je, da ne bo razlagala podrobnosti, da ne bo prišlo po nepotrebnem do kakšnih sporov. Faki vseeno misli, da je bila vsega kriva Maja in da je Niko brez nje čisto drug človek. Zaenkrat mu lahko še zmeraj popolnoma zaupa.

Več o tem pa v nocojšnji oddaji na Planet TV.

Fantje obrekujejo!

Maruša se jezi nad spletnimi komentatorji!

Nihče ne mara Barbare?