Maja in Niko opravljata Fakija, Franc pa se spet jezi!

5. 11. 2015

Na kmetije je spet drama. In čeravno je še včeraj obljubljala, da zaradi dogajanja na kmetiji ne bo potočila niti solze, je te že točila. Vse kaže, da Maja pred odhodom v hišo za dvobojevalce preživlja najhujše trenutke na posestvu in zato velikokrat pomisli na dom in da bi ji bilo tam veliko bolje. Niko jo sicer spodbuja in ji pravi naj se bori in zmaga, saj da sta skupaj močnejša. Ugotavlja namreč, da jima je večina sotekmovalcev obrnila hrbet. Največ besed pa sta namenila Fakiju, o katerem več kot očitno nimata najboljšega mnenja.

Še nekaj cvet s kmetije, da boste na tekočem:

  • Faki je Francu povedal, da hlapci za pozno vstajanje krivijo prav njega, saj jih ne pride zbudit. To je Franca precej razburilo, saj pravi, da ni njihov portir, da bi jih moral buditi. Odločil se je, da bo Niku povedal svoje. Niko pa se je začel izgovarjati, da je zjutraj mislil, da je ura bolj zgodnja in da je zato spal dalje.
  • Faki je pred prihodom mentorja naredil obhod po posestvu, da bi preveril, če je vse v najlepšem redu. Ko je vstopil v spalnico Maje in Nika pa je ugotovil, da je soba razmetana in da bosta nered vsekakor opazila tudi mentorja. Zato je poklical Nika in ga opozoril, naj že enkrat pospravi nogavice in spodnje perilo, ki je ležalo naokoli.
  • Bruno je že nekaj časa svojo roko nosil v ruti pestovalki, saj je čutil močne bolečine, ki so se pojavile kot posledica napornega prekopavanja njive v prejšnjem tednu. Ker se stanje ni izboljšalo je odšel k zdravniku, od tam pa se je vrnil z mavčno oblogo, ker ima vneto mišico, kar pomeni, da je na posestvu en par rok manj. Bruno upa,da se mu bo poškodba hitro pozdravila, predvsem pa, da naslednja naloga ne bo prezahtevna in da bo lahko priskočil na pomoč.
  • Na posestvo je prišel mentor, da bi pogledal, kako so tekmovalci opravili z nalogo. Med obhodom se je odpravil tudi do ograde, kjer sta lama in alpaka. Niti slutil ni, da lama zanj pripravlja ''topel'' sprejem. Lama mu je namreč spustila pljunek! Lama je dobro ciljala in mentorja zadela naravnost v oči.

Vse to in še več pa v večerni oddaji na Planet TV. Ne gre zamuditi!

Niko in Maja družno proti Fakiju!

Maja trmari!

Franc se spet jezi!