Maja Jamnik končno polnoletna

maja jamnik 11 (foto: Jani Bozic) Jani Bozic
Vir: Govori.se
22. 1. 2009
Kdo bi lepotici Maji Jamnik, miss Casino Kongo za miss Earth 2009 zameril, da je prvi dan polnoletnosti preizkusila srečo?

Nihče. Le malo kod ve, da je Maja številne predizbore presedela v zaprtem prostoru za dvorano Konga, saj med izborom še ni bila polnoletna. "Pravila so stroga in mladoletna oseba ne sme v igralnico, kar smo tudi spoštovali," pove Maja in prizna, da je bilo včasih kar malo težko, ko so njene sotekmovalke jedle in se zabavale s starši, Maja pa je lahko le skozi zaveso pomahala mami.

A zdaj je napočil njen čas. Že prvi dan svoje polnoletnosti je Maja sedla za igralni avtomat v Kongu in si dala duška. "Izbrala sem avtomat, ki trenutno ponuja največji dobitek, mislim, da je v Kongu ta kar rekorden, saj znaša več kot 95 tisoč evrov, kar bi bil kar lep kupček za darilo," se je žal prezgodaj veselila lepotička, ki pa je vseeno iz rok Jerneje P. Zhemborvskyy dobila lepo darilo ob rojstnem dnevu. "Kongova igralnica mi bo vedno pri srcu, saj so tu topli in prijazni ljudje, tu sem zmagala, a vseeno hazarderka ne bom postala, bi me lahko preveč potegnilo v svet iger na srečo," priznava lepotička Maja.

Priporočamo