Maja Keuc: Izobčena in zaljubljena?!

Vir: Nova
6. 12. 2011

Po zadnjih oddajah Misija Evrovizija je Maja Keuc, sovoditeljica ob Klemnu Slakonji, postala nekakšen studijski begunec.

Maja, ki je bila kot paradni konj oddaje na vseh promocijskih fotografijah Misija Evrovizije tesno ob Klemnu in je zasedla mesto nekakšne sovoditeljice/pevke, naj bi bila po naših informacijah tista, ki naj bi mlado generacijo med drugim tudi privabljala k temu, da se na oddajo Misija Evrovizija sploh prijavi.

»Vse je delovalo odlično, dokler ni Maje popolnoma zasenčil Klemen, ki je s svojimi humornimi vložki in odličnimi interpretacijami oddajo dvignil na povsem drugo raven, kot je gledalci nacionalke niso bili vajeni,« nam je zaupala ena od tistih, ki sodeluje pri oddaji že od vsega začetka.

»Maja je odlična pevka, a kot voditeljica se pač ni znašla. To preprosto ni zanjo. Ob tako energičnem vodenju, kot je Klemnovo, pa je to prišlo še toliko bolj do izraza,« je bila še zgovorna sodelavka oddaje.

Kot drugi številni gledalci je tudi ona opazila, da se z Majo vseeno nekaj dogaja, saj je v predzadnji oddaji vodenje v 'Majinem' studiu prevzel raper Zlatko. »S Klemnom sta se odlično ujela, bil je zabaven in nasmejan, sproščen in povsem primeren za sovoditelja zvezdniku Slakonji,” je bil le en od komentarjev na forumih, ki so takoj opazili razliko v oddaji.