Maja Keuc je nova pevka skupine Xequtifz

Vir: Story
8. 8. 2013

Na enem izmed zadnjih koncertov skupine Xequtifz, katere glavna pevka je bila od začetka Hannah Mancini, smo opazili, da je na njenem mestu stala Maja Keuc.

Bobnar in eden izmed ustanoviteljev glasbene skupine Xequtifz Matjaž Fajfar je potrdil, da je pevka Maja Keuc, za katero je do sedaj veljalo, da se posveča zgolj študiju v tujini, nova pridobitev za skupino.

In kako odločitev komentira zdaj že nekdanja pevka Hannah Mancini?

"Res sem malce presenečena, da so se odločili zamenjati pevko, tega nisem pričakovala. Predvidevala sem, da bodo našli zamenjavo za koncerte, na katerih jaz nisem mogla biti prisotna to poletje, ker sem si vzela manjšo pavzo.

A nič za to, srečna sem, ker se lahko osredotočam na projekte, ki me resnično veselijo in navdihujejo. Ne glede na nastalo situacijo drži tudi, da sem nekako sama naznanila odhod, ker sem potrebovala pavzo, zato povsem razumem njihovo odločitev in skupini želim veliko uspeha."

Zakaj so se člani skupine Xequtifz odločili za zamenjavo in zakaj so se odločili prav za Majo Keuc, izveste v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 33/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 33/2013

Story Story 33/2013, od 07. 08. 2013