Maja Keuc: Muhasta do konca

Vir: Lea
13. 7. 2011

Kaj se dogaja s pevko Majo Keuc, se sprašujejo novinarji, ki jo zaman poskušajo dobiti na telefon. Odkar je okusila blišč slave in uspeha, se ‘temu primerno’ nekako tudi obnaša.

Maja je na začetku pevske kariere, še preden je dovolj okusila zvezdništvo, odlično stopila v stik z mediji. Bila je pripravljena na intervjuje, slikanja, obraz je potrpežljivo ponujala maskerjem in se duhovito šalila. Skratka, njeno sodelovanje in pripravlje­nost sta bila vzorna, zrela za pevko s stažem, in ne komaj 19-letno dekle. Seveda je tudi med novinarji in fotografi dosegla val navdušenja.

Odrezava

Sedaj pa se že nekaj časa zavija v molk in njene izjave so – če jih sedmi sili sploh nakloni, kratke in odrezave. Svojim prijateljem po novem odgovarja, da bi se raje izpostavljala manj, a kvalitetnejše (nikomur pa ni jasno, kako). Številni menijo, da je to kratkotrajno, saj je pri nas pač tako: če nisi prisoten v medijih, te ljudje sčasoma pozabijo. Prijatelji so Maji to dobronamerno že omenili, a so naleteli na gluha ušesa.

Značke: Maja Keuc