Maja Keuc brez make-upa: Presenečenje na družbenih omrežjih!

Maja Keuc brez make-upa: Presenečenje na družbenih omrežjih! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Nova
15. 5. 2018

Glede na to, da je znana medijska osebnost, je naša nekdanja evrovizijska predstavnica Maja Keuc v javnosti ter na nastopih vedno urejena in naličena. A ko so v igri družbena omrežja, kot sta Facebook in Instagram, mnogo slavnih in zabavnih večkrat pozabi, da jih lahko pri objavah opazijo prav vsi.

Tako je bilo tudi pred kratkim, ko je povsem nenaličena in še zaspana Maja Keuc radijskemu voditelju Robertu Roškarju zapela Vse najboljše. Zgovorni radijski glas Robert je bil, kot je zapisal, noro presenečen in navdušen, Keučeva, ki si je zaradi tega prislužila lepo število všečkov, pa se ni pretirano vznemirjala, čeprav jo je brez make-upa videl ves svet.

Maja Keuc: Neprepoznavna PEVKA

Nekaj podobnega lahko opazujemo tudi v Los Angelesu, ko se zvezdniki povsem nenaličeni in v razvlečenih trenirkah večkrat odpravijo po vsakdanjih nakupih, tako da jih navadni smrtniki sploh ne prepoznajo, razen če jih 'po naključju' ujame kakšen paparac ali naključna oseba, ki nato fotografije 'neurejenih' zvezdnikov za mastne vsote proda velikim ameriškim medijskim hišam.

Maja Keuc: Neprepoznavna PEVKA

Pri nas takšnega zvezdništva in barantanja za fotografije (še) ni, če pa že, pa resnično v zelo majhnih primerih.

Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Priporočamo