Maja Keuc: Poroka kljub vsemu bo!

Maja Keuc: Poroka kljub vsemu bo! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
24. 11. 2016

Pevka Maja Keuc se je na začetku tega leta zaročila s fantom, glasbenikom Jonahom Nilssonom. A kot je pred kratkim razkrila, bosta s poroko še nekoliko počakala.

Življenjske prelomnice so poskrbele, da je mladi parček prestavil načrte.

Ni skrivnost, da so poroke danes precejšen finančni zalogaj za mlade, ki si tega koraka želijo. Tudi Maja in Jonah sta želela izpeljati poroko, a so jima življenjske priložnosti načrte nekoliko prestavile.

"Dejansko bova morala s poroko še malce počakati, ker morava videti, kakšna bo situacija prihodnje leto. Verjetno se bova tudi selila, kar pa je v Stockholmu noro drago in je tudi težko najti stanovanje zaradi prenaseljenosti, tako da sva v središču številnih prelomnic v življenju," priznava Maja.

"Na Stockholm sem se zdaj navadila in res imam občutek, da sem našla svojo oazo miru, kreativnosti in priložnosti. Vsak dan se naučim nečesa novega in hvaležna sem za vse, kar me obdaja!" pove Maja. Polno zaposlena pevka se pospešeno posveča tudi glasbeni karieri. Po diplomi veliko potuje in piše za azijski trg.

"Azija je prava meka glasbene industrije in kraj, kjer ljudje še vedno veliko kupujejo plošče. Ne tako kot pri nas, (smeh)" doda.

"Ta trg mi je všeč, ker je še vedno odprt za veliko različnih žanrov glasbe (jazz je na primer skoraj mainstream), ljudje so izjemno spoštljivi in prijazni. V Seulu s svojo švedsko ekipo sodelujemo z njihovimi izvajalci in pisci glasbe. Hkrati sem končala prvi mini album ali EP, ki je trenutno v fazi miksanja/masteriziranja, in se že zelo veselim, da bo končno ugledal luč sveta. Veliko stvari je trenutno v povojih in res me zanima, kaj se bo iz tega izcimilo. Trenutno sem še v nekakšnem prelomnem obdobju."

Maja in Jonah sta se na začetku letošnjega leta tudi zaročila v Španiji.

"Bila sva v lepem resortu na prvih skupnih počitnicah po skoraj štirih letih, ker je končno napočil čas, da sva si to oba lahko privoščila. Zadnji dan me je zvečer odpeljal na streho hotela, kjer sva bila pod zvezdami in sva imela pogled na gore in morje. No, potem si lahko predstavljate, kaj se je zgodilo! Ko sva šla nazaj na večerjo, naju je v dvigalu pričakala najina sobarica, ki se je režala do ušes in trepljala Jonaha po rami ter govorila v španščini, verjetno nekaj veselega, (smeh)" se spominja Maja. Ampak čeprav je poroka prestavljena, to še ne pomeni, da je med mladim parčkom kaj narobe.

"Niti najmanj. Veselim se tega trenutka in tega, da bo to velik dan ljubezni z vsemi, ki mi v življenju največ pomenijo, in samo misel na to je dovolj, da se milo razjočem. Oba sva zelo v stiku s svojimi čustvi! (smeh)"

Napisala MIMA
Fotografije Osebni arhiv

Značke: Maja Keuc
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story47/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 47/2016

Story 47/2016, od 17. 11. 2016