Maja Keuc: Pripravljena na nove korake

Vir: Lea
10. 2. 2011

Simpatična Maja Keuc, ki je osvojila srca Slovencev na izboru Slovenija ima Talent upa na njihovo podporo tudi pri izboru na Emi. Štajerka se je namreč odločila, da se znova poda v tekmovalne glasbene vode.

“To tekmovanje vidim kot odlično priložnost, da se mlad, še neuveljavljeni pevec ali pevka predstavi svetu, in vsekakor mislim, da je to lahko velik ali celo odločilen korak v karieri.’’ Prav slednjega je naredila lansko leto mlada nemška pevka Lena Meyer Landrut, ko je osvojila srca s pesmijo Satelite.

‘’V moji pesmi je poudarek predvsem na vokalu in močnemu instrumentalu, žanrsko bi pesem označila kot pop. Verjamem, da se bo dotaknila tudi poslušalcev, stavim pa na iskrenost, vokal in instrumentalno barvitost,’’ še doda Maja.

Z delovno vnemo

Maja je za nastop na Emi na svojo stran privabila odlično ekipo. ‘’Vsekakor vlagamo v dogodek precej truda in časa. Stilist je izbran, scena se pripravlja, vendar ne bi želela ničesar izdati, saj si vsi želimo, da bi bilo vse skupaj presenečenje. Trudimo se, da bi bilo vsega v pravi meri in da sta v ospredju predvsem pesem in vokal. Vse drugo bo kakovostna spremljava, ki bo pesem še dopolnila. Verjamem in zaupam v svojo ekipo in njihove zmožnosti, saj za mano stoji izurjen menedžersko-piarovski tim, ki mi pomaga na vsakem koraku,’’ pove Maja.