Maja Keuc šokirala z izjavo na Facebooku

Potrebuje čas zase. (foto: Vid Rotar) Vid Rotar
12. 8. 2014

Naša priljubljena pevka Maja Keuc je pred kratkim svoje oboževalce na Facebooku presenetila z izjavo, da se za nekaj časa umika od vseh socialnih omrežij in tudi koncertov v Sloveniji.

Maja je zapisala:

"Dragi fani, za nekaj časa se malce umikam od vseh socialnih omrežij in tudi koncertov v Sloveniji. Občutek imam, da sem trenutno na čisto novem poglavju v življenju, kjer si moram vzeti čas zase in izostriti svoj fokus. V dveh letih odkar sem odšla študirati v tujino sem 2x zamenjala državo in ogromno je tudi drugih novosti in odgovornosti, ki so se nalepile zraven.

Vso to neprestano 'letanje' sem in tja, občutek, da nikjer nisi zares doma, da si razpet med preveč različnih energij, projektov in obveznosti naredi človeka včasih malo otopelega. Predvsem pri meni zelo vpliva na ustvarjanje glasbe, ki pa je proces, ki ga ne moreš prisiliti, če imaš svoje delo zares rad.

Zato sedaj ostajam v Stockholmu, kjer bo moj edini fokus nadaljevanje šolanja in ustvarjanje nove glasbe. Ko bo moj projekt zvenel 'prav' in ko bo moj ustvarjalni duh spet na pravem mestu, pa bom z največjim veseljem to spet delila tudi z vami."

Pevka se je vsem tudi zahvalila za podporo in prijazne komentarje, ki jih prejme od oboževalcev. Zraven pa je pripela tudi svojo zadnjo pesem Close to you.