Maja Keuc: Vse gre kot po maslu

4. 3. 2011 | Vir: Story
Deli
Maja Keuc

Pevka Maja Keuc, zmagovalka letošnje Eme, je v tem obdobju srečna kot že dolgo ne. Poleg tega, da nas bo spomladi zastopala na Evroviziji, je sveže zaljubljena. Razlog za njeno srečo je 20-letni plesalec Anže Zalar, sin našega pravosodnega ministra.

Story: Koliko ste si sploh upali upati na zmago?

Na zmago si nisem niti upala pomisliti, ker me je favoriziranje pred festivalom bolj obremenjevalo kot mi koristilo. S končnim rezultatom se nisem obremenjevala, vse misli so bile povsem usmerjene samo na popoln nastop.

Story: Zadnje čase vam gre vse kot po maslu, tako na glasbenem kot zasebnem področju. Imate kdaj občutek, da ste rojeni pod srečno zvezdo?

Ne bi mogla ravno reči, da sem rojena pod srečno zvezdo, tak občutek po navadi dobijo vsi drugi okoli tebe. Je pa res, da izjemno cenim stvari, ki se mi v življenju dogajajo in mi uspevajo, pa naj bo to v glasbi ali ljubezni. Sem pa prepričana, da me na poti čaka še ogromno preizkušenj, iz katerih se bom lahko naučila še veliko več. Pri vsem tem pa je pomembno, da ostaneš pozitivno naravnan in ne pustiš, da te iz tira spravi že najmanjša kritika ali neuspeh.

Celoten intervju si lahko preberete v novi številki Story-ja, ki je izšla danes, 4.3.2010.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk