Maja Keuc: Z Jonahom že živita skupaj!

Postavni pevec je z Majo v Sloveniji na obisku že petič. (foto: Peter Klinc ) Peter Klinc
Vir: Story
14. 3. 2014

Pevka Maja Keuc se je pred štirimi meseci iz Rotterdama, kjer študira, preselila k fantu na Švedsko, a šolske obveznosti na glasbeni akademiji še vedno uspešno opravlja, le da ima zdaj svojo ljubezen vedno ob sebi. Vprašali smo jo, kako to, da jo tokrat ob obisku v Sloveniji spremlja tudi Jonah.

"V bistvu je z menoj v Sloveniji že petič, tako da je že skoraj domač. (smeh) Tu mu je resnično všeč, vse od narave, različnih mestec do dobre hrane, a smo Slovenci v veliko pogledih popolnoma drugačni od Švedov.

Kvaliteta življenja je kot dan in noč, v prvi vrsti nas je Slovence preveč strah govoriti angleško, kar je seveda logično, saj niti nimamo toliko priložnosti v primerjavi s Švedi, kjer tudi starejši ljudje obvladajo ta jezik, in je komunikacija s tujci veliko lažja. Kar se glasbe tiče, je scena čisto drugačna, ljudje so veliko bolj vljudni in prijazni, pripravljeni pomagati.

Pri nas še vedno manjkata občutek in empatija do sočloveka, da o opravljanju ne govorim. Tam tega sploh ne poznajo. Raje se brigajo zase in ne obremenjujejo z drugimi; tako so bolj osredotočeni na svoje cilje in posledično bolj uspešni," nam je povedala Maja.

V Stockholmu živi skupaj s fantom Jonahom Nilssonom, ki pa je veliko odsoten, saj trenutno s svojo skupino Dirty Loops predstavlja nov album in je na svetovni turneji.

"Včasih se pošalim, da čeprav zdaj živiva skupaj, imava še vedno zvezo na daljavo. (smeh) To je sestavni del tega posla ter življenjskega stila in tako bo tudi ostalo. Tako sem včasih kar malo nestrpna, ko ga po dolgem času spet vidim."

Več o tem, kako zvezdniški parček živi na Švedskem, kjer imajo tudi Majo zelo radi, nam je pevka zaupala v intervjuju, ki ga lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 12/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 12/2014

Story Story 12/2014, od 12. 03. 2014