Maja Keuc: Redno v hlevu

Vir: Lea
10. 3. 2011

Postavna Štajerka Maja Keuc ima zelo rada živali. Na njenem prvem mestu so psi in konji, saj ji dajejo pozitivno energijo za korake v življenju.

Maja je že kot otrok veliko časa preživela na ranču Kaja in Grom, kjer je vsako jutro v zgodnjih jutranjih urah vstajala, počistila hlev in poskrbela za svojega konja. Ko je vse to uredila, jo je čakal prijetnejši del, saj se je odpravila na ježo. ‘’Konji so zame neverjetna in čudežna bitja. Mogočne in čutne živali, ob katerih se izvrstno počutim. Zame imajo živali čudežno moč, saj človeka vedno spravijo v dobro voljo. So najbolj iskrena bitja na svetu!’’

Doma ima Maja psičko zlato prinašalko, staro 11 let. Pri njeni psički jo najbolj pritegne način izkazovanja čustev. ‘’Ko je žalostna, ti z izrazom na očeh dobesedno stre srce,’’ prizna Maja. A pevka se dobro razume tudi z drugimi kužki, ki se brez oklevanja zatečejo v njeno naročje. Tako tudi psička Ajša, ki jo je Maja srečala v parku med snemanjem pesmi skupine Papir, kjer je Ajša tudi nastopila.

Priporočamo