Maja Keuc: Zmagovalka Lina je ne ogroža

Vir: Story
11. 6. 2010

Pevka Maja Keuc, ki ji je za las ušla zmaga v šovu Slovenija ima talent, je simpatična in preprosta najstnica iz Svečine na Štajerskem. Osemnajstletnica dokazuje, da zrelost pri teh letih ni nemogoča, in čeprav so ji nekateri že očitali, da je postala prevzetna, sama pravi, da je to le samozavest, ki jo preplavi v trenutku, ko stopi na oder.

Vprašali smo jo naslednje: Če bi imeli zdaj sedem let, enak talent in bi vas starši prijavili na šov, mislite, da bi imeli dovolj poguma za nastop pred takšno množico?

»Kakor poznam svoje starše, mislim, da me v tem primeru nikoli ne bi prijavili na tovrsten šov, še posebej pri tako rosno mladih letih ne. Ne vem pa, kako bi v takšnem primeru ravnala, saj najbrž niti ne bi dojela celotne razsežnosti tekmovanja in bi ga vzela bolj kot zabavo. Menim pa, da otroci v tej starosti še niso v celoti pripravljeni na tolikšno medijsko izpostavljenost in vse, kar spada zraven. Je pa Lina čudovita deklica in pravi angelček z ogromno talenta in iz srca ji privoščim zmago,« nam je odgovorila Maja.

Nova Story že v prodaji

Story