Maja Kljun: Učitelja igre si deli z Leonardom di Capriem

Vir: Story
7. 1. 2011

Maja Kljun je zadnji dve leti živela razpeta med Slovenijo in Ameriko, kjer si je v Hollywoodu poskušala utreti pot med igralce. Priznava, da si je zadala izredno težko nalogo, a tem sanjam se za zdaj še ni pripravljena odreči.

»Ko sem prvič stopila v Los Angeles, sem bila navdušena, potem razočarana, predvsem nad odnosi med ljudmi. Občutki so bili mešanica navdiha in strahu, med LA in mano se je ustvarila neka ‘ljubim-sovražim vez’. Sedaj je beseda ‘sovražim’ izginila in imam Los Angeles rada. Zame je to mesto, kjer sem se naučila zelo veliko glede samega igralstva, marketinga in življenja … Kako se znajti in preživeti, kako izstopati v svetu slavnih in bogatih. Tam sem našla svoj prostor pod soncem,« pravi Maja, ki si nadvse želi uspeti kot igralka, zato je obiskovala tudi igralsko šolo. Zanimalo nas je, ali je tovrstno šolanje drago.

»To je relativno, jaz sem si lahko privoščila eno izmed najboljših šol, ki jo imata Larry Moss in Michelle Danner. Larry je na primer tudi zasebni učitelj Leonarda DiCapria, saj imajo igralci, kadar gredo na snemanje, vedno s seboj tudi učitelja igre,« nam je zaupala Maja.

Nova Story že v prodaji

Story