Maja Kljun že snema v Budvi

Vir: Story
11. 7. 2013

Manekenka in igralka Maja Kljun, ki si je igralsko znanje kar nekaj let nabirala v Los Angelesu, te dni snema v Budvi, saj je dobila vlogo v priljubljeni nadaljevanki Budva na morski peni.

V nadaljevanki bo igrala bivšo ženo Grofa Graziana. "Lahko rečem le, da je moja vloga Selene zabavna, graciozna, pretkana in povzpetniška," pravi Maja, ki so jo za vlogo izbrali na avdiciji.

"Tako da sem za 1. maj namesto na Ibizo odšla v Budvo. Moram se zahvaliti prijateljici Jo, ki me je podprla in šla z mano v Budvo."

Maja se je tako znašla v močni igralski zasedbi, saj imajo glavne vloge sami znani igralci, od Frana Lasića do Mime Karadžića in Leone Paraminski.

"Ker poznam njihova dela in so igralci, ki jih sama občudujem, sem imela na začetku malo treme, potem pa je steklo, kmalu sem se počutila del te bivše jugoslovanske družine."

Kako so Majo sprejeli soigralci in režiser, izveste v novi številki revije Story, za katero je spregovorila tudi, kako to, da se je pred časom iz ZDA vrnila v Slovenijo, čeprav jo je agentka na kolenih prosila, naj ostane.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 29/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2013

Story Story 29/2013, od 10. 07. 2013