Maja Kljun: Znebila se je Paris Hilton

Vir: Nova
23. 3. 2010

Še nedavno so slovensko lepotico Majo Kljun, ki še vedno dela in živi v Los Angelesu, nenehno zamenjevali s Paris Hilton, zato se je tudi odločila za spremembo.

Ostrigla se je in si nadela nekoliko bolj damski videz – sedaj jo vsi primerjajo z največjo zvezdnico 50. let, Marilyn Monroe.

»V Los Angelesu se ne moreš znebiti nenehnih primerjav z zvezdniki. Če bi se na primer pobrila na balin, pa bi dobila komentar, da oponašam Sinead O'Conner. Primerjav s Paris nikoli nisem marala, ker sva karakterno popolnoma različni. Številni so mislili, da mi dajo s primerjavo s Paris kompliment, ampak tega nisem tako jemala. S to podobo sem zdaj zelo zadovoljna, s krajšimi lasmi dobim tudi veliko več dela. Večina punc v LA ima namreč umetno podaljšane lase, tako da jaz prav izstopam, ker sem drugačna. Če mi zdaj kdo reče, da sem kot 'Merlinka', se mi nariše nasmeh na obrazu.«

Maja bo v toplem LA še naprej vztrajala, redno hodi na avdicije, dokler pa nima podpisane pogodbe za filmsko vlogo, ki se ji nasmiha v nekem akcijskem filmu, pa se ne bo še nič hvalila. Da ji vloga slučajno ne bi splavala po vodi.