Maja (Kmetija: Nov začetek) sumi, da je morda celo noseča!

Maja (Kmetija: Nov začetek) sumi, da je morda celo noseča! (foto: Planet TV) Planet TV
2. 11. 2015

Da bi bilo na kmetiji sploh lahko kdaj dolgač, pri letošnjih rezidentih resnično ne gre pričakovati. Tokrat se bo v središču zgodb in natolcevanj ponovno znašla Maja, ki se te dni ne počuti najbolje in ker ne ve, kaj se točno z njo dogaja, je posumila celo, da je morda noseča!

No, takole je tole natančno šlo ...

  • Ob zajtrku Maja ni hotela jesti, saj jo je bolela glava in imela je težave z želodcem. Maja je Niku kasneje priznala, da je pomislila, da bi bile težave lahko povezane tudi z nosečnostjo. Maja je med drugim dva dni nazaj celo sanjala, da je noseča. Niko ne verjame, da so njene težave posledica nosečnosti, zato se je na ta račun hecal, svoje pa je zraven dodal tudi Bruno. Na koncu je Maja še povedala, da si želi zelo velike družine, kar pa Niku ni bilo ravno po godu.

Sicer pa je na kmetiji prišlo tudi do manjšega upora, saj se je Barbara odločila, da bo Fakijevo kazen spremenila v gladovno stavko.

  • Barbara se je o svoji situaciji s Fakijem pogovorila z Jacqueline. Želi si, da se ji Faki opraviči in zato se je odločila, da bo to povedla Jacqueline, saj verjame, da če nekaj poveš Jacqueline, lahko računaš na to, da bodo vsi vedeli, kaj si ji zaupal. Barbara je še povedala, da pričakuje, da bo prva nominiranka, ker Faki ne more preboleti, da je Maruša morala zapustiti igro. Stvari so se nato že kmalu zapletle, ko je Faki Barbari rekel, da se ostalim lahko pridruži pri obedu, a ga je zavrnila in bo vztrajala pri svojem. Povedala mu je, da ne bo jedla, dokler se ji Faki ne bo opravičil. V jedilnici hlapcev je Barbara celo povzdignila glas, ko pomislila na dogodke preteklih dni. Odločila se je, da se bo kazni z dvodnevnim postom držala do konca, saj svojega ponosa ne bo poteptala. Bruno sicer ni razumel, zakaj se je Barbara začela zdirati nanj, zato je celo pomislil, da ji lakota načenja živce in ji je predlagal, naj se zapre nazaj v svojo sobo.

Še nekaj iskric iz nocojšnje oddaje:

  • Jacqueline je sicer vztrajno zanikala, da je po prvem prekršku še kdaj poskusila alkohol, vendar pa se količina žganja v steklenici vztrajno manjša. Ostali so povedali, da je tudi po njenem obnašanju moč hitro opaziti, da je spet pila. Jacquelinino obnašanje v zadnjih dneh tekmovalce nekoliko skrbi in zato se je Franc odločil, da bo steklenico skril.
  • Franc si je zvečer vzel čas za provociranje Jacqueline. Najprej se je Jacqueline ponujenga žganja branila, saj je sotekmovalcem že ob prvem incidentu zaupala, da je nekoč imela z alkoholom hude težave. A na Frančevo vztrajanje je le popustila. Kasneje jo je Barbara vprašala, če si želi oditi domov, saj je opazila, da je že nekaj časa nekam brezvoljna. Jacqueline je odgovorila, da si je tudi doma verjetno nihče ne želi, saj bi v nasprotnem primeru dobila vsaj pismo od njih.

Sicer pa tekmovalce nocoj čaka še eno veliko presenečenje, a boste več o tem izvedeli šele v nocojšnji oddaji. Ta bo, kot lahko sami vidite, pestra kot običajno!

kmetija