Maja Malnar: 52 kg je moja normalna teža!

Maja Malnar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
29. 5. 2014

Lepotica Maja Malnar, ki si postopoma gradi uspešno kariero v Los Angelesu in uživa življenje daleč stran od naše male dežele, je zopet prestrašila svoje prijatelje in znance, ko je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri naj bi bila po njihovem mnenju videti povsem koščena.

Manekenka Maja Malnar v Hollywoodu živi sanjsko življenje, ki ji ga gotovo zavida marsikatero dekle.

Njen Instagram v slikah pove več kot tisoč besed in jasno postaja, da se Maja vse bolj uspešno uveljavlja med svetovno elito.

Ena njenih tesnih prijateljic je tudi igralka Ashley Greene, ki jo poznamo iz filmov sage Somrak, kjer igra vlogo vampirke Alice Cullen. V družbi Ashley smo jo opazili že dvakrat, najprej, ko sta se odpravili v kino, drugič pa, ko sta v številni družbi uživali ob bazenu.

Med bližnje prijatelje v Ameriki Maja šteje tudi igralca Zaca Efrona, kar nam je v enem od intervjujev tudi omenila.

Maja očitno uživa v svojem življenju, saj je vedno videti zadovoljna in nasmejana. Nenehno je obkrožena s prijatelji, ki jo obožujejo, saj slovi kot izjemno prijetna in prijazna oseba.

Ker se že vrsto let ukvarja z manekenstvom in modelingom, se ni čuditi, da je suhljata, saj je v modnem svetu to še vedno najbolj iskano.

Maja slovi kot velika modna navdušenka, in zato na svojih družabnih profilih redno objavlja najnovejše "modne ulove", med katerimi zasledimo tudi veliko prestižnih znamk, katerih cene gredo v višave.

Počasi postaja razvidno, da ji ne uide blesteča kariera v blogerstvu, za kar se Maja vsekakor zanima, in samo vprašanje časa je, kdaj bo začela pisati svoj blog.

Vsake toliko se na Instagramu pojavi tudi kakšna fotografija, na kateri Maja pozira s selfiejem, in tukaj se je pravzaprav začelo z vprašanjem, ali je lepotica zopet zapadla v anoreksijo.

Znanka ali prijateljica je pod fotografijo dokaj očitajoče napisala: "Pojej kaj!" Na to je Maja odgovorila s smehom in dodala, da "ni tako hudo" in da naj bi fotografija tako izpadla zgolj zaradi nehvaležnega položaja rok, ki jih je med fotografiranjem držala visoko v zraku.

Na fotografiji se resda vidi nekaj kosti in pa tudi dosti mišične mase, a prav nobena skrivnost ni, da se Maja redno in intenzivno ukvarja s športom ter izjemno pazi na prehrano.

A ker je Maja nekoč z nami že odprto govorila o anoreksiji, s katero se je spopadala v svojih mlajših letih, in nam takrat priznala, da je tehtala manj kot 40 kilogramov, smo jo zopet vprašali, ali je kaj resnice za govoricami o tem, da naj bi zahrbtna bolezen zopet pokazala svoje zobe.

"Glede na to, da sem že spregovorila o tem, veste, da mi ni težko povedati, da se od takrat naprej prehranjujem kot pescetarijanka in da živim zelo zdravo. Definitivno preveč uživam v hrani, da bi se ji lahko odrekla.

Se pa tudi vsak dan ukvarjam s športom in živim zelo zdravo.

Kar se tiče anoreksije, pa mislim, da najbolj jasno pove kilaža. V času problemov sem imela manj kot 40 kilogramov, trenutno pa jih imam 52. Pa sami presodite. Jaz mislim, da je to moja normalna teža."

Maja nam je s tem povedala vse in morda pomirila burne duhove ter vsaj za nekaj časa utišala govorice, ki se jim kot vedno bolj uspešno in zadovoljno dekle ne bo mogla nikoli povsem ogniti.

Napisala Manja Plešnar, fotografije Primož Predalič

Značke: Maja Malnar

Nova Story že v prodaji

Story