Maja Malnar bo postala modna oblikovalka

"Že od nekdaj čutim strast do mode." (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
9. 10. 2014

Manekenka Maja Malnar se je šele dobro vrnila s potovanja po Evropi v Los Angeles, da bi bila skupaj s fantom Justinom, a se je že morala znova posloviti od doma, ki sta si ga ustvarila s filmskim producentom. Maja je namreč izredno zaposlena s snovanjem lastne linije oblačil, zato nenehno potuje med celinama.

Dvakrat na leto so vsi oči uprte v nove kolekcije, ki nam jih na tednih mode po svetu predstavijo modne hiše, in Maja vedno poskrbi, da je tam, kjer se dogaja.

Ujeli smo jo na poti med Milanom in Parizom, kamor je odšla iskat navdih. Manekenka nam je namreč pred časom omenila, da bo oblikovala linijo oblačil, a takrat še ni bila pripravljena povedati več. Tokrat pa smo jo v Milanu na šesti jubilejni večerji Amfar gala, ki jo je povezovala Heidi Klum, na rdeči preprogi opazili v zlati kreaciji, pod katero se je podpisala sama.

Maja

"Že od nekdaj čutim strast do mode in končno sem se odločila, da začnem svojo linijo. Dolgo časa sem iskala tisto, kar me bo res veselilo in v čemer se bom našla, in končno lahko rečem, da imam toliko strasti pri ustvarjanju, da sem na začetku šivala vsako jutro do zjutraj, ko sem prvič kupila blago v New Yorku. Tako da me to res veseli in uživam v tem," nam pojasni Maja, ki talenta do zdaj ni obešala na veliki zvon, saj verjame v rezultate, in ne prazno govoričenje.

V Milano si je prišla ogledat kolekcije različnih modnih hiš in trende za prihodnje leto ter spoznati ljudi iz sveta mode. Majo zato velikokrat opazimo v prvi vrsti modnih revij ali pa v zaodrju, kjer se druži in fotografira ob boku zvezdnikov, kot je Pharrell Williams.

Maja

Trenutno uživa v Parizu, kjer si je ogledala že vrsto izjemnih modnih revij, o čemer sanja marsikatero dekle. Sicer pa Maja komaj čaka vrnitev domov v Los Angeles, kjer jo čakata partner in nov družinski član, štirinožni Mr.Boots.

Maja

"Kužka sva našla ob cesti, malega, približno le osem mesecev starega, in res ne vem, kako bi nekdo zavrgel tako srčkano bitjece," o kužku z nenavadnim, a simpatičnim imenom pove Maja, ki je sicer velika ljubiteljica in rešiteljica živali.

Napisala: Manja Plešnar

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 41/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 41/2014

Story Story 41/2014, od 02. 10. 2014