Maja Malnar je ponovno samska

Maja Malnar je ponovno samska (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
13. 1. 2015

Manekenka in bodoča modna oblikovalka Maja Malnar je ponovno samska. Novico o tem, da se je razšla s svojim dolgoletnim partnerjem, hollywoodskem producentom Justinom Nappijem, nam je potrdil neimenovani vir, ki zagotavlja, da se je par razšel že pred nekaj meseci.

Tudi mi smo se večkrat vprašali, ali je lepotica Maja ponovno samska, saj je bila v zadnjih šestih mesecih nenehno na poti. Maja je namreč sama prepotovala pol sveta, si ogledala veliko modnih revij na tednih mode po Evropi, sama obiskala prijatelje v Mehiki in se z družbo odpravila na Ibizo ter na francosko riviero. V vsem tem času na svojem Instagramu in družabnem omrežju ni bilo ne duha ne sluha o njenem partnerju Justinu, s katerim naj bi še vedno živela v Los Angelesu.

Ko smo prvič zaslutili, da sta se vsak zase odločila za samostojno pot, nas je presenetilo to, da sta Maja in Justin v kratkem času, ko je Maja obiskala Los Angeles med svojimi neštetimi potovanji, posvojila psa. Takrat nam je Maja zagotovila, da je vse v najlepšem redu. Pozneje pa je kot strela z jasnega padla odločitev, da se seli v London. Ko smo jo takrat povprašali o tem, zakaj je zapustila svoj dom, psa in fanta, nam je zaupala, da je to samo začasno in da naj bi bil poglaviten razlog za njen odhod resnično problem z vizumom. Maja nam je tokrat ponovno potrdila, da je to dejansko to, saj se je dolgotrajen postopek zakompliciral in za ponoven vstop v Ameriko, kjer želi delati in živeti, mora čakati, da se uredi potrebna dokumentacija. To nam je potrdila prek telefona, med postankom v Argentini, na poti do Urugvaja, kjer je praznovala najdaljšo noč v letu. Tokrat tudi ni zanikala, da je ponovno samska, s tem, ko je izjavila, da si želi nekaj časa biti sama. Maja se je očitno odločila, da si vzame čas za razmislek, ki ji bo po vsej verjetnosti samo pomagal iti korak dalje v iskanju svoje sreče.

Za zdaj se osredotoča na svojo kariero v modi, saj je to tisto, kar jo najbolj veseli. Lepotica se je zdaj zasidrala v Londonu, kjer ima veliko prijateljev in možnosti za iskanje poslovnih partnerjev, ki bi ji lahko pomagali pri ustanovitvi lastne modne znamke. Svoj samski status pa je ovekovečila tudi na družabnem profilu, kjer je nekoč pisalo, da je v razmerju z Justinom Nappijem. Ko smo pogledali njegov profil, smo ugotovili, da je tudi Justin že odstranil profilno fotografijo, na kateri je bil skupaj z Majo.

Manja Plešnar

Značke: Maja Malnar