Maja Malnar živi v elitnem predelu Los Angelesa

Maja Malnar (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
1. 2. 2014

Na zadnji podelitvi zlatih globusov smo opazili v Los Angelesu živečo manekenko Majo Malnar, ki je modne kritike navdušila z izborom obleke. Samo dan pred prireditvijo si je Maja omislila kreacijo BCBG Max Azria, v kateri je bila po mnenju modnih strokovnjakov videti angelsko.

Maja pravi, da se, kar se mode tiče, ravna po načelu, da kupi, kar ji je všeč. V njeni omari tako lahko vidite kose različnih cenovnih razredov, saj poleg tega, da si privošči dizajnerska oblačila, kupuje tudi kose za pet ali 50 evrov, kot pravi sama. "Za rdečo preprogo pa res težko izpostavim samo eno znamko. Vsakič sem nosila nekaj drugega. Mi je pa za večerne obleke recimo zelo všeč Valentino," še doda.

Maja očitno res živi sanjsko življenje, ki bi si ga želelo mnogo deklet, saj se nenehno druži z zvezdniki, obiskuje njihove zabave in se veliko ukvarja z osebno rastjo. Poleg tega, da živi zdravo in pazi na prehrano, se Maja v Los Angelesu veliko ukvarja tudi s športom.

Zdrav način življenja je namreč v mestu angelov pravi trend, kar pescetarijanko še toliko bolj veseli. Sicer pa nam je zaupala, da se v veliki domači kuhinji v vlogi šefa velikokrat znajde kar Justin, ki je po njenih besedah odličen kuhar. "Pri naju se kar dosti kuha, jaz načeloma skoraj najraje jem doma," pove Maja, ki v vili z bazenom rada gosti prijatelje, med katerimi je veliko zvezdnikov.

Trenutno uživa v brezdelju, vendar se veseli delovnega vizuma, s katerim ji bo omogočeno delo manekenke in nekoč morda celo igralke. "V začetku februarja naj bi dobila odgovor glede vizuma, česar se izjemno veselim. Sicer pa hodim na igralske tečaje, jogo ali fitnes, na tečaje za zmanjševanje naglasa in veliko se družim s prijateljicami," o tem, kako je videti njen vsakdan, pove Maja.

Več je povedala v intervjuju, ki ga lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Značke: Maja Malnar