Maja Martina Merljak: Med nama z Miho ni erotičnih iskric

Maja Martina Merljak: Med nama z Miho ni erotičnih iskric (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Lady
4. 5. 2017

Igralka Maja Martina Merljak je po eni izmed nedeljskih oddaj Zvezde plešejo soplesalca Miho Perata povabila k sebi domov in mu ponudila nočitev z zajtrkom. Ko se je ta objava pojavila na socialnih omrežjih, je med njenimi oboževalci seveda završalo. Se med simpatičnim plesnim parom kaj plete? Po odgovore na vsa vprašanja smo se obrnili kar na lepo igralko, ki nam je zaupala, kaj se je v resnici dogajalo tisto noč.

Glede na to, da je Miha iz Nove Gorice in se nedeljske oddaje končajo dokaj pozno, naslednji dan pa imajo že zgodaj zjutraj treninge, je bilo logično, da je plesalec prespal pri Maji Martini. "Do zdaj je spal pri soplesalki Maji Geršak na kavču. A ker se naše hiše drži prizidek, ki je samostojno stanovanje s kopalnico, kuhinjo in spalnico in je v tem trenutno prazno, sem mu ponudila malo več udobja, ki ga je z veseljem sprejel," je pojasnila Maja Martina in v smehu dodala, da ima stanovanje le eno pomanjkljivost, in sicer prazen hladilnik.

Zato mu je simpatična gostiteljica seveda ponudila zajtrk, pečena jajca na oko. "Meni je rekel, da so bila jajčka na oko vrhunska in takšna, kot morajo biti, dobil pa je tudi potico," je povedala igralka, ki se niti malo ni obremenjevala, kaj bo o novem gostu rekel njen partner Jure Matjažič.

"Jure mu je še postlal posteljo, ker sama v nedeljo nisem imela časa, tako da se je, predvidevam, strinjal s tem, da gostiva Miha pod isto streho," je zaupala rdečelaska in dodala, da je imel njen soplesalec srečo, da je prizidek ravno prav oddaljen od otroške sobe, ker je ravno tisto nedeljo njen sinko Jonatan jokal skoraj vso noč. "Jonatanu očitno raste kakšen velik zob, saj je bila ta noč za naju z Juretom res divja. Torej, 'zalimana' nisem bila zaradi nebrzdane noči z Mihom, ampak zaradi žurke s sinom," je še v smehu dejala Maja Martina.

"Med nama erotičnih iskric ni"

Sicer pa je njun odnos opisala kot zelo topel, iskren, lep, a še vedno strogo profesionalen. "Med nama erotičnih iskric ni. Oba ostajava brezkompromisno zvesta svojima partnerjema, brez skrbi. Tukaj vroče medijske zgodbe žal ni in je ne bo," je bila iskrena Maja Martina, ko smo jo vprašali o morebitnih iskricah med njima.

V tovrstnih šovih ni to sicer nič nenavadnega, saj se kar nekaj plesnih parov pozneje tudi zaljubi. A to se zagotovo ne bo zgodilo pri lepi rdečelaski. "Med nami krožijo stave, kdo se bo s kom zapletel, kar se je nekoč v oddaji podobnega formata pri nas že dogajalo. Ampak midva vseeno ne kotirava prav visoko na stavnicah in pri tem bo ostalo," je v smehu sklenila Maja Martina.

Barbara Majič