Maja Martina Merljak: Nespodobno povabilo na Karibe

Vir: Lea
24. 6. 2009

Igralka, pevka, plesalka, voditeljica in najbolj zaželen obraz ta hip, Maja Martina Merljak, je prejšnji teden doživljala pravi rokenrol, saj je ves teden v ljubljanskih Križankah blestela v muzikalu Briljantina. Rdečelasa lepotica pa ne počiva na lovorikah, saj te dni že pridno dela naprej.

Maja Martina Merljak, ki v Sloveniji velja za pravo modno kameleonko, je takoj po zadnji predstavi najuspešnejšega muzikala vseh časov že začela snemati nov slovenski film.

“Moje življenje zadnje čase je res pravi rokenrol, tako poklicno kot zasebno. Zdaj snemam nov film, ki pa se k sreči ne bo zavlekel v poletje, saj bom svoje snemalne dni končala že v začetku julija,” nam je zaupala rdečelasa igralka.

Po snemanju filma jo čaka dopust

Lepotica je priznala, da že komaj čaka poletne dni, saj si bo vzela dolg in zaslužen dopust, da si odpočije telo in duha ter napolni baterije za nove projekte.

“Po pravici povedano, nimam pojma, kaj bom počela. (smeh) Zagotovo bom s svojo dobro prijateljico Leo Sobočan, ki pride v Slovenijo nazaj iz Amsterdama, kjer študira ples, odpotovala na kakšen avanturistični izlet. Le odločiti se morava, kam,” nam je v smehu povedala Maja Martina, ki se bo poleti odpravila tudi na krajšo ‘backpacking’ pot.

Ljudje jo prepoznajo

Čeprav je prelepa igralka s svojim uspehom doživela tudi veliko prepoznavnost, pravi, da se s tem ne obremenjuje. Ima celo občutek, da se je ljudje bojijo.

“Dobila sem občutek, da delujem nedostopna, in to mi ni najbolj všeč. Kot da bi se me bali. Opazim, da me na ulici prepoznajo in kažejo name s prstom, ampak to počnejo z zelo očitno distanco. Najprej mi je bilo vse skupaj malo čudno, zdaj pa se s tem niti ne obremenjujem več.”

Nam pa je zaupala tudi najbolj nenavadno ponudbo, ki jo je prejela od neznanca. “Do mene je v nekem klubu pristopil moški, ki mi je čestital, ker sem zadela glavno nagrado, križarjenje na Karibe. Z njim! (smeh) Nisem vedela, kaj naj naredim! No, danes se temu le še nasmejim,” nam je še zaupala Merljakova, ki bo med dopustom razmislila tudi o študiju igre v Ameriki, saj želi svoje znanje še nadgraditi.

Priporočamo