Maja Martina Merljak: V veselem pričakovanju

Trebušček se ji 
še ne pozna. (foto: Maja Martina Merljak: V veselem pričakovanju) Maja Martina Merljak: V veselem pričakovanju
Vir: Nova
16. 2. 2016

Simpatična igralka se trenutno počuti odlično, zanjo pa je zelo pestro obdobje, saj poleg Cvetja v jeseni sodeluje še pri nekaterih drugih projektih.

"Za zdaj še čisto nič ne gnezdim in se ne pripravljam, saj ogromno delam in za to še ni bilo časa. Imam ga še veliko za nabiranje stvari in opremljanje sobice za novega člana," je povedala Maja Martina. Malčka je prvič začutila pred mescem in pol, do takrat pa se nosečnosti sploh ni zavedala. Na njeno srečo nima nikakršnih slabosti in nihanj razpoloženja, vendar pa ob tem dodaja, da teh zaradi zaposlenosti morda sploh ni opazila.

"Rok imam 18. maja, s partnerjem pa za zdaj že poznava spol, vendar tega še ne želim razkriti. Se pa je uresničila moja največja želja," navdušeno pripoveduje igralka, ki bo z delom nadaljevala, dokler bo le lahko. Skupaj s partnerjem Juretom sta nosečnost načrtovala že, vse odkar sta prišla s potovanja, vendar pa ju je presenetilo, kako hitro se je vse skupaj zgodilo.

Še to ...

  • V muzikalu Cvetje v jeseni Maja igra glavno vlogo, vlogo Mete, in v tem resnično uživa: "Sodelovanje mi je prineslo občutek iskrenih in toplih odnosov v ekipi, nad katerimi sem v gledališkem svetu že skoraj obupala. Med nami so res posebne vezi, ki jih ni v vsaki ekipi. Prinesla pa mi je tudi že skoraj dve leti natančnega in vztrajnega treninga pevske tehnike in z njim res velik napredek. Z Meto imava skupnega veliko in več, kot se morda zdi na prvi pogled. Predvsem sva povezani na ravni doživljanja ljubezni. Utrinek, ki bi ga marsikdo v današnjih časih označil za poletno romanco, je začutila kot nekaj popolnega in vrednega. In glede na to, da se je Janez vrnil, je čutila prav. Ko po predstavi ljudje stopijo do mene in mi povedo, da so jokali kot dež, jim povem, da sem jaz tudi. Cvetju pa želim še eno stotko, ker si jo zasluži." V muzikalu se pri vlogi Mete izmenjujeta z Nino Pušlar, ki bo Majo zamenjala tudi takrat, 'ko je bo samo še trebuh', kot Maja hudomušno pravi.

Nika Arsovski

Priporočamo