Maja Martina Merljak (Zvezde plešejo): Njen plesalec je diktator in to ji je všeč

Maja Martina Merljak (Zvezde plešejo): Njen plesalec je diktator in to ji je všeč (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
27. 3. 2017

"Nisem pričakovala, da bodo sodniki tako strogi, čeprav jih razumem. Vesela sem bila vsake njihove pripombe," je po prvi oddaji Zvezde plešejo povedala igralka Maja Martina Merljak, ki si je v otvoritvenem večeru s tangom sicer prislužila najvišje število točk.

Kot nam je zaupala, rada pleše, čeprav si niti v sanjah ni predstavljala, da bo tako zelo naporno. Treba je namreč biti pozoren na številne malenkosti, zaradi česar je imela občutek, kot je v njeni glavi preveč misli: "Nisem bila prepričana, na katero naj se osredotočim. Telo mora biti čvrsto, po drugi strani pa tudi mehko. Nimam še toliko mišic, saj od poroda ni minilo veliko časa."

Igralka, ki je v maju postala mamica malemu Jonatanu, se je v nekaj mesecih že vrnila k igralstvu, hitro pa ji je uspelo tudi povrniti si postavo, čeprav sama ne meni tako. "Joj, nisem še nič trenirala, zato je do odlične forme še dolga pot, in na tej mi bo pomagal ples," je prepričana Maja Martina, ki se je na plesišču zavrtela s svojim soplesalcem Mihom Peratom.

Kot nam je plesni par zaupal, med njima vlada odlična energija, zanjo pa s strogostjo skrbi tudi plesalec, ki se že več kot 20 let suka po plesišču. "V formo boš prišla, če ne drugega, te bom tja gnal. Dobila si takšnega soplesalca, tako da ti ni pomoči," Miha z nasmehom oznani, izjavo pa pospremi igralkin glasni zvok in odobravanje: "Res si diktator! Vendar mi je to blazno všeč, saj sem tudi sama do sebe taka."

Maja Martina verjame, da je vse mogoče, če imaš le voljo, da vse skupaj izpelješ, tako ni težav z usklajevanjem materinskih obveznosti in službenega dela. "Zdi se mi, da preveč zapletamo življenje. Vse se da, če imaš željo! Moja je bila ta, da dobim svoje življenje nazaj, da nadaljujem po v svojem poklicu," prizna rdečelaska, ki je obiskovala vadbe za mlade mamice, zdaj pa se veseli poti na plesnih treningih.

Nika Arsovski

Priporočamo