Maja Martinec je zaradi Nika pustila šolo!

8. 12. 2015

Maja Martinec, nekdanja udeleženka šova Kmetija, je nase pritegnila veliko pozornosti, predvsem zaradi svojega fanta Nika, s katerim sta skupaj tekmovala v šovu in ki naj bi bil po poročanju revije Nova zdaj že njen bivši.

Njeni sotekmovalci so nam zaupali, da v določenih trenutkih razmišlja preveč 'odraslo' in s tem vpliva na Nika. Izvedeli pa smo še, da je zaradi njega celo opustila misel na želeni študij.

"Prestop v srednjo šolo me je prisilil, da sem na življenje začela gledati bolj odraslo, saj sem se zavedela, da je od izobrazbe odvisno moje življenje. To moje razmišljanje je dokaz, da nisem razvajena smrklja, kot pravi večina Slovenije. Marsikatero odgovornost sem že prevzela, nekaterih v primeru pravičnosti življenja ne bi smela poznati še kar nekaj let. Štiri leta sem vlagala ogromno truda, da sem gimnazijo vsa leta izdelovala z odličnim uspehom, da sem si odprla pravo pot za študij medicine, ki sem si ga tako močno želela. Ko je prišel čas, da bi se morala vpisati na fakulteto, me je misel, da bova zaradi študija z Nikom morala končati razmerje, preganjala v nočnih morah. Sveža in mlada ljubezen je premočna, da bi jo pustila za seboj, zato sem se odpovedala svojim sanjam in se prilagajala Niku. Kdor je toliko razumen, ve, da sem dejansko vrgla stran svoje življenje, saj sem postavila na kocko to, ali bom v tej smeri sploh dobila službo oziroma ali bom šolo sploh končala, v medicini pa skoraj ni dvoma, da bi me kdaj moralo skrbeti glede službe oziroma denarja."

Priporočamo