Maja Martinec (Kmetija: nov začetek): Šov ju je zbližal, ne skregal!

Maja in Nik sta 
svojo ljubezen 
začela graditi pred dvema letoma. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
16. 11. 2015

Maja prihaja iz severovzhodne Slovenije, natančneje okolice Murske Sobote, kjer živi s svojo družino in fantom Nikom. Širna Slovenija ju je spoznala v šovu Kmetija: nov začetek in po odzivih gledalcev si Maja ni ravno pridobila velike priljubljenosti, saj je bila predstavljena kot jokavo, leno dekle, nekateri so špekulirali celo o razhodu njune zveze.

Spoznala sta se prek družabnega omrežja.
Skozi šov Kmetija: nov začetek je parček postal še bolj povezan.
Gledalci so mislili, da je Maja udarila Nika, a zgodba je drugačna.
Maja je šov zapustila pred Nikom, zato je komaj čakala trenutek, da bosta znova združena.

To pa še ni vse. V nekem trenutku so gledalci ob solzah in čustvenem izsiljevanju dobili občutek, da se je Maja s fantom Nikom nenehno prerekala kot tudi fizično obračunavala. Zaupala nam je svojo zgodbo.

"Z Nikom sva se v šov prijavila bolj za hec, ker itak nisva pričakovala, da bova sprejeta. Na vse skupaj sva gledala kot na super življenjsko izkušnjo, ki bi naju lahko še bolj zbližala, kar naju na srečo je! Sicer sva pričakovala čisto drugačen potek igre, a presenečenj jim ni zmanjkalo," prizna Maja.

"Skozi kastinge so spoznali najina značaja in najine odzive v različnih situacijah, to so izkoriščali in naju prikazali v slabi luči. Za to se ne sekirava, ker je pomembno le to, da sva dovolj močna, da bova marsikatere očitke prenesla mirno in da bova od zdaj naprej še bolj povezan par!"

LJUBOSUMJE IN LJUBEZEN

Maja in Nik sta se spoznala pred dvema letoma, prek družbenega omrežja. Torej ljubezen, za katero je poskrbel internet!

"Z Nikom sva stopila v stik prek Facebooka, si dober mesec dni samo dopisovala in se takrat končno dejansko spoznala. Drug na drugega sva se zelo navezala že prek samih SMS-ov in pogovorov ter že takrat začutila neko kemijo. Zelo dobro sva se ujela, čedalje več časa preživljala skupaj in hitro je prišlo do tega, da sva spoznala družini. Čas je mineval in skupaj sva že dve leti."

V šovu se je sicer pokazalo, da je Maja tista, ki v zvezi reagira precej čustveno. Zato so tudi kakšni ljubosumni trenutki bili za oba moteči.

"V razmerju sem jaz tista, ki nekako bolj izrazito izraža ljubosumje, kar pa ne pomeni, da ga Niko ne. Že od samega otroštva me to čustvo nekako venomer spremlja, a odkar sva v razmerju, se skupaj prebijava skozi to, in Niko mi je v veliko pomoč, saj poskušam samo sebe odvračati od tega. Vidi se skupni napredek in kot paru nama je tudi čedalje lažje pri zaupanju."

MOČNA ČUSTVA

Maja je v šovu potočila tudi veliko solz, ki se jih danes ne sramuje.

"Sem človek, ki izraža svoja čustva. Zavedam se, da so solze namenjene žalosti, smeh veselju in molčanje zadržanosti. Taka pač sem, čustev ne zadržujem v sebi. Najbolj me je razočaralo to, kako zaigrano poteka snemanje, kak vpliv imajo na posameznika ti pritiski kamer ter to, da se ne moreš niti za minuto odmakniti od vsega skupaj; manjkala mi je svoboda," doda. Gledalci pred malimi zasloni pa so začutili med parčkom tudi druge napetosti.

"Z Nikom se sploh nisva prepirala toliko, kot to izpade na televiziji. V dveh mesecih sva se štirikrat sporekla, pa še to zato, ker sva se po scenariju pač morala! Do trenj med nama ne bi prišlo zaradi samega dogajanja in odvijanja igre, ampak je pravi razlog ta pritisk, ki ga dobivaš od ljudi, ki te tam obkrožajo, od laži, ki ti jih trosijo, in od 'spodbujanja' za kreganje, da bo oddaja zanimiva."

■ MIMA

Značke: Maja Martinec

Priporočamo