Maja Oderlap: Moj obraz bo naenkrat postal obraz nekoga drugega

Maja Oderlap: Moj obraz bo naenkrat postal obraz nekoga drugega (foto: POP TV) POP TV
20. 9. 2019

36-letna diplomirana ekonomistka, ki prihaja iz okolice Velenja, je znan obraz številnih glasbenih odrov, ne nazadnje pa tudi televizijski obraz. In ravno obrazi jo bodo še kako zaznamovali naslednje tedne, saj bomo Majo Oderlap, ki se bo v prvi oddali prelevila v Nedo Ukraden, spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas.

Pred pričetkom šova nam je Maja zaupala, da se zelo veseli zabavnih preobrazb, sploh ker bo njen obraz kar naenkrat postal obraz nekoga drugega. In kaj rdečelasi glasbenici pomeni sodelovanje v tem šovu? "Cona udobja je lahko varna, a kmalu postane (ne)varna. Veselim se, da sem stopila iz nje. Vesela sem, da je kreativna ekipa v meni prepoznala še vrsto drugih lastnosti, ki so združene tudi v mnogih likih. Hvaležna sem, da se mi je to zgodilo in se veselim nedelj, ki me čakajo," je odgovorila Maja Oderlap, ki jo poznamo s festivalskih in glasbenih odrih. 

Za zaključek smo Majo še vprašali - glede na to, da nas čaka glasbena oddaja, kaj je njen največji glasbeni uspeh? "Moj največji uspeh je, ko si občinstvo prepeva moje pesmi. To je največji dokaz, da delaš dobro. Publika sodi in na koncu presodi. Skladba Vem, jokala bom je v zakonski stan »peljala« mnoge pare," je odgovorila prikupna pevka.

Priporočamo