Maja Oderlap se veseli nove izkušnje v šovu Znan obraz ima svoj glas

Maja Oderlap se veseli nove izkušnje v šovu Znan obraz ima svoj glas (foto: Promo foto / Založba Vox) Promo foto / Založba Vox
9. 9. 2019

Priljubljena slovenska voditeljica in pevka Maja Oderlap bo to jesen zabavala tudi gledalke in gledalce POP TV, saj bo nastopila v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, ki kaj kmalu prihaja na televizijske zaslone.

Diplomirana ekonomistka Maja Oderlap (36) nam je zaupala, da jo čaka velik izziv, ki se ga neizmerno veseli ob enem pa verjame,  da se bodo ob spremljanju njenih preobrazb ter plesnih in glasbenih točk gledalci čim bolj zabavali. "Zelo se veselim zabavnih preobrazb, moj obraz bo kar naenkrat postal obraz nekoga drugega," je povedala simpatična Štajerka, ki je še nekoliko skrivnostna glede tega, v kaj vse se bo ob nedeljah zvečer prelevila. Prvo njeno preobrazbo bomo videli že 22. septembra! 

Sicer pa je to poletje skupaj s skupino Naveza predstavila tudi skladbo Nežno, ki sta jo spisala Rok Švab in Rok Lunaček. »Pesem mi je pisana na kožo. Vesela sem, da se je med nami vse »poklopilo« in da je skladba že našla mesto pri poslušalcih. Oni so vedno največji sodniki. Za njo smo posneli tudi video spot v moji domači Šaleški dolini. Prihajajo jesenski dnevi in naj jih krasijo tudi nežni trenutki,« so besede simpatične rdečelaske. 

Priporočamo