Maja Plešnar (Stević) se veseli materinskih izzivov

Maja Plešnar (Stević) se veseli materinskih izzivov (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
5. 3. 2018

Nekdanja TV-voditeljica in nekdanja Novina modna mrha Manja Plešnar, poročena Stević, je dočakala prihod svojih dveh fantkov. Filip in Viktor, kot sta ju starša poimenovala, sta ju razveselila prav na valentinovo in s tem še zaznamovala ljubezen, ki je v zraku.

Manja je svoja malčka že težko pričakovala in se veselila trenutkov, ko bo družinica združena. "Najbolj se že veselim vozičkanja, ker sem bila toliko časa nosečka, da mi je bilo na koncu že težko. Komaj sem čakala, da grem ven na sonček in sem aktivna. Zelo rada sem zunaj in novi voziček Uppababy Vista bo izpolnil vse naše potrebe. Je predvsem večnamenski voziček, ki se lahko vozi na različne načine, na njegovo ogrodje pa se brez težav namestijo še športni sedeži ali lupinice. Za dvojčke težko najdeš dober voziček, jaz pa sem želela dvonadstropnega zaradi vseh funkcij, ki jih ima, in predvsem sem hotela, da je ozek in praktičen za premagovanje različnih ovir. Doma imamo tudi ozko dvigalo, voziček pa lahko enostavno manevriramo. Poleg vsega voziček raste z otrokoma in košare so tako udobne (prilagojene zahtevnim standardom), da bosta otroka lahko v njih spala, če bom na kakšnem obisku ali krajšem potovanju," pove Manja, ki se po porodu počuti odlično.

"Najbolj se veselim vsakega dne posebej in za zdaj sta fantka zelo pridna, čeprav sta z nami šele malo časa." S prihodom dvojčkov pa se Manja veseli tudi novih izzivov. "Predvsem teh, ki jih bom doživela kot mamica. Sprejela jih bom pogumno, kajti zaželeli smo si in dobili najlepše darilo, ki si ga lahko zamisliš na svetu. Zame je to življenjski izziv in hkrati del življenja. Sprejemam ga kot nekaj zelo organskega, lepega, nežnega in duhovnega ter si želim, da bi bila moja fantka zdrava, ljubeča in razumevajoča. Predvsem sočutna in krasna vsesplošno." 

Besedilo: MIMA // Foto: Helena Kermelj, osebni arhiv

Priporočamo