Maja Prašnikar: Najljubše darilo je izlet v neznano

Vir: Lea
15. 2. 2012

Pevka Maja Prašnikar se ne obremenjuje s prazniki, ki so postali skomercializirani. Meni pa, da bi morali vsak dan posvetiti ljubezni, ne le na valentinovo.

“Valentinovo je sicer dan, ko v zraku prevladujeta romantika in ljubezen, ko se nekako še bolj zavemo, kako lepo je imeti ob sebi ljudi, ki te imajo radi in obratno. Drugače pa temu dnevu ne pripisujem velikega pomena, ampak ga poskušam živeti skozi vse leto. Prav zaradi tega vedno nazdravljam na ljubezen,” prizna Maja.

Da je to praznik trgovcev, je ugotovila tudi sama in slednje je ne moti. “Zakaj pa ne, če ljudem to paše, če si ljudje želijo čim več takšne ponudbe, seveda trgovci to s pridom izkoristijo. Takšna je pač družba, v kateri živimo. Tisti, ki jim to ne paše, naj tega ne kupujejo. Sama bi izbranca razveselila mogoče s kakšno dobro večerjo in še dodatnim presenečenjem ali pa s preprostim izletom v neznano. Pa ne samo na ta dan, ampak vsaj enkrat na teden. Vsako darilo, podarjeno iz srca, ima zame posebno vrednost, pa naj bo to na valentinovo ali kakšen drug dan.”

Priporočamo